Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Mirela Retegan caută ÎNVĂŢĂTOAREA ANULUI 2017. Cum poţi participa la concurs

0
Mirela Retegan caută ÎNVĂŢĂTOAREA ANULUI 2017. Cum poţi participa la concurs

Iată ce scrie Mirela Retegan pe blogul ei:

“Caut învăţătoarea anului 2017 după ce anul trecut, am găsit învăţătoarea anului 2016 la Galaţi. Silvia Fuica a fost nominalizată în concurs de părinţii copiiilor din clasa ei. 30 de părinţi care şi-au spus argumentele şi aşa ea a devenit învingătoarea. I-am făcut o super supriză când am mers cu Gaşca Zurli la ea în clasă.

Anul trecut au concurat 500 de învăţătoare din România. Anul acesta presimt că vor fi mai multe.

În învăţământul românesc sunt mulţi învăţători dedicaţi şi cu har iar ei chiar merită toate aprecierile noastre. Nu trebuie să confundăm oamenii cu sistemul şi îmi doresc să ştie toţi părinţii că succesul în educaţia unui copil vine când sunt implicate toate cele 3 părţi: părinţi, copii, învăţători. Vreau cu această campanie să trezesc în părinţi dorinţa de a da mai multă atenţie omului cu care copilul său petrece cel mai mult timp dintr-o zi.

Vreau să fac cel mai mare catalog cu cele mai iubite învăţătoare din România. Cea mai votată dintre ele va primi de la mine un super cadou: O oră cu Gaşca Zurli chiar la ea în clasă! Toate învăţătoarele nominalizate vor primi din partea mea o diplomă.

Ce ai tu dragă părinte de făcut:

Propune o învăţătoare pentru titlul de ÎNVĂŢĂTOAREA ZURLI 2017. Spune-mi la comentarii de ce ar trebui să câştige acest titlu învăţătoarea propusă de tine? Ce calităţi o fac specială? De ce e ea o învăţătoare bună?

Scrie la comentarii cu nume, prenume, oraş, clasă şi argumente.

Primesc propunerile voastre până la 1 iunie.

Eu voi alege câştigătoarea şi o voi anunţa aici pe blog. Succes!”.

Şi vă urăm şi noi MULTĂ BAFTĂ!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus