Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Cea mai mare Vanatoare de fantome si LaLa Band la Divertiland Playland

0
Cea mai mare Vanatoare de fantome si LaLa Band la Divertiland Playland
Divertiland Playland, cel mai mare parc de distractii acoperit a redeschis portile distractiei in zona Pipera, marcand cel de-al treilea sezon de Non Stop Fun. Aceeasi locatie ca anul trecut, cu o suprafata totala de peste 5.000 mp, atractii unice pentru copii si adulti - singura partie de schi acoperita din Romania, derdelus, trambuline, jocurile gonflabile, pista de karting, dar si multe noutati si surprize.

Pe 28, 29 si 30 octombrie, Divertiland Playland va asteapta la cea mai interactiva Vanatoare de Fantome, 3 zile de Non Stop Fun, activitati interesante cu tematica de Halloween, multe concursuri, dar si un concert extraordinar, in premiera.

Divertiland Playland a creat special pentru aceasta perioada un traseu plin de provocari, surprize si multe premii instant. Printre workshop-urile de care se vor bucura copii, se numara, face-painting, ateliere de realizare mascute, pictura pe dovleci, Pin the ghost si Hit the price- doua jocuri ce testeaza simturile si agilitatea.

Duminica, 30 octombrie, sunteti asteptati la un concert extraordinar. Trupa LaLa Band se reuneste in premiera, intr-un concert LIVE pe scena Divertiland Playland.

Pana in luna decembrie, Divertiland Playland va functiona in zilele de joi– duminica. Pretul biletelor de intrare incepe de la 25 lei si asigura accesul gratuit la toate atractiile parcului, dar si la evenimentele care sunt organizate in mod curent, precum ateliere variate, spectacole etc.

Galerie Foto

  • Cea mai mare Vanatoare de fantome si LaLa Band la Divertiland Playland
  • Cea mai mare Vanatoare de fantome si LaLa Band la Divertiland Playland

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus