Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Laura Cosoi a devenit mămică! Actriţa a publicat prima imagine şi a dezvăluit numele bebeluşului

0
Laura Cosoi a devenit mămică! Actriţa a publicat prima imagine şi a dezvăluit numele bebeluşului
Laura Cosoi a născut primul său copil, anunţând vestea prin intermediul unei fotografii. Totodată, actriţa a dezvăluit şi numele bebeluşului.

Actriţa Laura Cosoi (36 de ani) şi omul de afaceri Cosmin Curticăpean (40 de ani) au devenit ieri dimineaţă părinţii unei fetiţe. Actriţa a împărtăşit bucuria pe Facebook, unde a făcut publică o imagine şi a dezvăluit că micuţa se va numi Rita.




Ce semnificație are numele ales de Laura Cosoi pentru fetița sa? Numele de fată Rita, este de origine spaniolă şi este forma scurtă a numelui Mărgărita şi înseamnă cinste, onestitate, curaj.

În onomastică românească, numele Rita este formă de alint de la numele Margareta care corespunde latinescului mărgărita ce înseamnă perla, mărgăritar. Numele Margareta este un nume cu vechime în istoria românească fiind numele puratat de mama domnitorului Petru I care şi-a început domnia în 1376.

Actriţa a născut primul copil la doar câteva zile după ce familia şi prietenii i-au organizat o mică petrecere. „A fost un fel de «pre baby party», pentru că nu mi-am dorit o petrecere clasică de «baby shower». Nici eu, nici Cosmin nu vrem că prietenii noştri să cheltuiască inutil pe tot felul de lucruri care, poate, nici nu ne vor folosi vreodată. Vom vedea treptat ce avem nevoie şi sunt convinsă că ne vom descurca. Curtea casei noastre s-a umplut de flori şi lumânărele, de oameni fericiţi, de copii şi gânduri bune pentru cea mai mică dintre noi şi atât de aşteptată“, a povestit Laura Cosoi pe blogul personal. După doi ani de relaţie, Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în vara anului 2015.



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus