Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Prima imagine cu fetița Elenei Gheorghe. Ce dezvăluiri a făcut bunica

0
Prima imagine cu fetița Elenei Gheorghe. Ce dezvăluiri a făcut bunica
Cântăreața a devenit mămică pentru a doua oară pe 15 iulie. Elena a adus pe lume o fetiță, care s-a născut mai repede decât data preconizată, dar care este sănătoasă și care a primit nota 10 la naștere. Deja pe contul de Facebook al artistei a apărut și prima poză cu noul membru al familiei, iar mama vedetei, Mărioara Gheorghe, a făcut primele dezvăluiri în cadrul emisiunii lui Mihai Morar de la Antena Stars.

Elena Gheorghe a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, rezultat al mariajului ei cu Cornel Ene, cu care mai are un băiețel, Nicholas. Mama vedetei, Mărioara Gheorghe, a vorbit despre nașterea înainte a fiicei sale și despre cum se simt mama și fetița, în cadrul emisiunii „Răi da’ buni” de la Antena Stars.

„Ne-a făcut o surpriză că nu ştiam nimic. Nu ştia exact, 30 sau 24, cert este că a venit mai repede. La un control şi a venit până la urmă. Nu am ştiut nimic. Noi am fost surprinşi, dar totul s-a întâmplat de la sine. Dumnezeu a făcut lucrurile. El a făcut totul. Noi suntem fericiţi. Trebuia să vină la control, dar medicul a constat că trebuie să nască. Ne-a anunţat şi noi de la Clinceni, în 40 de minute, am fost la spital. A luat nota 10, are 2,800. Este cel mai frumos dintre toţi copiii. Elena este sănătoasă. Este la fel. O alăptează, este foarte bine. Este aşa cum trebuie să fie.


Nicholas este atât de fericit. I-am zis că a întrebat de el bebelinda. Era încântat şi fericit şi uimit dacă bebelinda vorbeşte. Este plecat cu bunica cealaltă.


► Citește și Cătălina Grama alias Jojo, prima vacanță în 4! Actrița a ales Grecia

Cornel era mai emoţionat ca mine. S-a întâmplat repede. Pe soţ, astăzi la biserică îl întrebau oamenii la biserică ce face bebelinda. Şi la piaţă mă întreabă ce face cea mică… „, a spus Mărioara Gheoghe la emisiunea prezentată de Mihai Morar.

Foto: Facebook


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus