KID Agenda
Unde ne distram cu juniorii de 1 Iunie. Evenimente si activitati de Ziua Copilului in Bucuresti
Unde ne distram cu juniorii de 1 Iunie. Evenimente si activitati de Ziua Copilului in Bucuresti
Pentru prima data, 1 iunie este zi libera nationala, asa ca parintii pot petreze Ziua Copilului de dimineata si pana seara alaturi de juniorii lor. Si cum nu exista un cadou mai frumos pentru un prichindel decat atentia parintilor, timpul dedicat exclusiv lor, fara telefoane ori intalniri in interes de serviciu, iata cum te poti distra alaturi de copiii tai pe 1 iunie. Asta in cazul in care nu plecati din Bucuresti, intr-o minivacanta. Citeste
Programe de vara si tabere in limba engleza pentru copii si adulti
Programe de vara si tabere in limba engleza pentru copii si adulti
British Council a pregatit un program foarte variat pentru cei care isi doresc o vara activa ce imbina perfect placutul cu utilul. Copiii, norocosii beneficiari ai vacantelor lungi, vor avea optiunea de a se distra ori in oras, pentru a fi aproape de familie, sau in tabere la munte, in functie de preferinte. Incepand din aceasta vara, British Council a introdus un program nou sub numele „Summer in the city” („Vara in oras”), pentru copiii cu varste intre 5 – 14 ani. Citeste
CEI TREI PURCELUSI, spectacol de teatru pentru copii si nu numai
CEI TREI PURCELUSI, spectacol de teatru pentru copii si nu numai
Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna. Sambata, 27 mai 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blanari, nr. 14) va invitam la spectacolul de teatru pentru copii "Cei trei purcelusi”. Citeste
Noaptea Muzeelor la Antipa - Urme in timp
Noaptea Muzeelor la Antipa - Urme in timp
Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” are placerea de a va invita sambata, 20 mai 2017, incepand cu ora 16:30 la „Urme in timp”, un eveniment complex care deschide Noaptea Muzeelor de la Antipa cu o lansare de carte, un vernisaj si o masa rotunda cu invitati de prestigiu. Citeste
Karpatia Pony Show 2017. Program, concursuri si bilete
Karpatia Pony Show 2017. Program, concursuri si bilete
Intre 27-28 mai, pe Domeniul Cantacuzino din Floresti, Prahova se da startul primei editii a evenimentului ecvestru Karpatia Pony Show. Iubitorii de cai de orice varsta si familiile cu copii vor asista la competitii inedite, jocuri, prezentari de ponei si vor lua parte la diferite activitati recreative, in spatiul generos pus la dispozitie de Fundatia Cantacuzino Floresti. Citeste
Ziua Europei, sarbatorita in Parcul Cismigiu
Ziua Europei, sarbatorita in Parcul Cismigiu
Primaria Bucuresti, prin Prodeus, impreuna cu Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, organizeaza duminica, in Parcul Cismigiu, a IV-a editie a evenimentului "Piata Statelor Membre ale Uniunii Europene". In Bucuresti, evenimentul serbeaza Ziua Europei, diversitatea culturala a Uniunii Europene si implinirea a 10 ani de la integrarea Romaniei in UE. Citeste
PINOCCHIO, la Godot Cafe-Teatru
PINOCCHIO, la Godot Cafe-Teatru
Sambata, 6 mai 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari, nr. 14, cei mici sunt invitati la spectacolul “Pinocchio”, adaptare dupa Carlo Collodi. Citeste

Termeni si conditii

1. Termeni

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin intermediul acestui website vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre utilizator si www.kidmagia.ro.

www.kidmagia.ro isi rezerva dreptul ca in mod unilateral, sa modifice sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. www.kidmagia.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al acestui website, in orice moment, fara a anunta in prealabil. Acesti termeni si conditii de utilizare intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website si sunt aplicabili tuturor utilizatorilor si agentilor comerciali care folosesc serviciile acestui website.

Datele sau informatiile existente pe acest website sunt realizate si publicate cu cele mai bune intentii de catre echipa redactionala, cu scopul informarii variate si aducerii la cunostinta cititorilor sai a cat mai multe aspecte importante pentru viata de parinte si nu numai, insa au un caracter pur informativ si nu se pot substitui recomandarilor specializate (doctori, psihologi, nutritionisti, pedagogi, specialisti din orice domeniu, etc).

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul Kidmagia.rotrebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi de viata sau medicale complete. Fiecare persoana are responsabilitatea de a se documenta din mai multe surse inainte de a-si forma o parere completa cu privire la anumite informatii dintr-un domeniu si a decide sa actioneze in consecinta.

Kidmagia.rocare detine legal acest site, precum si toti colaboratorii ale caror recomandari pot fi intalnite pe Kidmagia.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel urmare a ceea ce citesc pe acest website.

In cazul articolelor pe tema medicala si de sanatate, Kidmagia.ro incurajeaza cititorii sa obtina opinii medicale de la medicii care va consulta in persoana. Kidmagia.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare legate de sanatatea lor si a familiilor lor doar in baza informatiilor citite pe acest website, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical corect necesita consultarea oferita de medic specialist.

Accesarea oricarei sectiuni a acestui website, reprezinta acordul dumneavoastra cu acest termeni si aceste conditii.

Utilizatorii prezenti pe acest website care nu vor respecta termenii si conditiile sau vor avea orice manifestare abuziva la adresa Kidmagia.rosau a altor persoane (comentarii jignitoare sau atitudini nepotrivite si necooperante), vor pierde dreptul de utilizare a serviciilor oferite de www.kidmagia.ro iar contul lor de utilizator pe acest site va fi desfiintat.

2. Descriere

Kidmagia.ro v= ofera un ghid practic online de distractie pentru copii si parinti! Locuri de joaca, Filme, Program TV, Vedete, Program Cinema, Muzee, Teatre, Magazine pentru copii, Sfatul medicului sunt doar o parte dintre categoriile site-ului kidmagia.ro, unde gasiti informa]ii despre orice metoda de a va distra juniorii.

3. Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal

Informatiile furnizate de utilizatorii www.kidmagia.ro vor beneficia de confidentialitate. www.kidmagia.ro poate oferi partenerilor sai informatii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor sau informatii statistice generale privind structura comunitatii websiteului, dar aceste informatii nu vor include date personale de identificare, cu exceptia cazurilor in care utilizatorii accepta in mod expres acest lucru.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Kidmagia.ro va administra in conditii de siguranta si confidentialitate si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet pe care Kidmagia.ro le ofera.

La optiunea personala, furnizati unele date personale pentru a va crea un cont valabil pe Kidmagia.ro si pentru a beneficia de serviciile si facilitatile oferite userilor Kidmagia.ro: participarea la concursuri, dreptul de a participa cu comentarii la articole, dreptul de a primi informari pe mail de la care va puteti oricand dezabona.

Puteti oricand sa va stergeti contul sau sa renuntati la informarile pe mail ale Kidmagia.ro.

Nu se poate finaliza crearea unui cont daca nu cititi si nu va dati acordul cu privire la Termenii si conditiile de functionare legala a acestui site si de protectie a datelor siteului dar si a datelor dumneavoastra. Atunci cand decideti crearea unui cont si livrarea informatiilor obligatorii (in special adresa de mail, restul datelor sunt optionale) va dati implicit acordul de a primi pe mail informari viitoare de la Kidmagia.ro de la care oricand va puteti dezabona cu o simpla optiune.

COPII SI TINERI: Copiii cu varsta sub 14 ani nu au dreptul de a se inscrie pe site, de a transmite pe site date cu caracter personal referitoare la propria persoana si/sau informatii legate de familia lor. In cazul in care constatam si/sau suntem informati/sesizati ca exista pe site-ul nostru astfel de informatii si date personale care provin de la un copil cu varsta mai mica de 14 ani, ne angajam sa analizam situatia si sa stergem/inactivam aceste informatii in cel mai scurt timp posibil de la data sesizarii si nu mai tarziu de 15 zile de la sesizare, conform legii. Tinerii cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani, au permisiunea de a se inscrie pe site-ul www.kidmagia.ro, de a ne furniza informatii personale despre ei, numai cu acordul prealabil al parintilor/reprezentantului legal/tutorelui, dupa caz, cu exceptia minorilor care au implinit varsta de 16 si care sunt casatoriti, conform legii.

ACORDUL PARENTAL. Minorilor cu varsta cuprinsa intre 14-17 ani care acceseaza site-ul nostru si care utilizeaza internetul, in general, le recomandam, cu insistenta, din motive care tin de asigurarea securitatii persoanei sa solicite consimtamantul prealabil al parintilor/reprezentantului legal/tutorelui inainte de a trimite orice informatii despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea ii incurajam pe parinti sa isi educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului in conditii de deplina siguranta. Fac exceptie de la aceste reguli minorii care au implinit varsta de 16 si care sunt casatoriti, conform legii.

In situatia in care utilizatorii participa la un concurs organizat/sponsorizat sau promovat de www.kidmagia.ro, acestia sunt de acord ca adresa lor de mail cu care s-au autentificat ca utilizator al siteului www.kidmagia.ro sa fie oferita in unele cazuri sponsorilor concursului respectiv, in scopul luarii la cunostinta despre produse sau servicii ale sponsorului folositoare lor. Acordul lor tacit rezulta din inscriere la concurs. Prin inscrierea pe website si completarea acestor date sunteti de acord/acceptati sa primiti pe e-mail in adresa furnizata la inscriere materiale informative, oferte speciale sau comunicari comerciale de la www.kidmagia.ro, de la partenerii sai cu grija selectati precum si de la sponsorii concursurilor organizate sau promovate de www.kidmagia.ro.

www.kidmagia.ro are dreptul de a monitoriza websiteul si activitatile care se desfasoara prin intermediul sau si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator websiteul si pentru a se proteja pe sine sau utilizatorii sai. www.kidmagia.ro isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor www.kidmagia.ro sau care poate fi interpretat ca fiind inadecvat.

De asemenea, www.kidmagia.ro nu ofera nici o garantie asupra continutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind total utilizatorilor inregistrati care folosesc acest aspect al websiteului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa contact@Kidmagia.ropentru a fi luate masurile corespunzatoare mentinerii unui mediu armonios de comunicare.

4. Securitate/ securitatea membrilor

Kidmagia.ro permite crearea unui cont pe site doar persoanelor trecute de 18 ani. In cadrul procesului de inregistrare, vi se aloca o parola care se transmite prin e-mail. Confidentialitatea acestei parole este exclusiv responsabilitatea dumneavoastra in raport de consecintele ce pot decurge din utilizare.

Parola si profilul de utilizator se pot modifica oricand. Daca apar nepotriviri in cadrul acestuia sau orice posibila problema de securitate, trebuie sa anuntati neintarziat www.kidmagia.ro. Aveti o responsabilitate directa si inechivoca in ceea ce priveste actualizarea informatiilor oferite (adresa de e-mail, date de contact, etc) astfel incat sa puteti mentine contactul cu echipa websiteului.

www.kidmagia.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor privind Securitatea.

5. Sistemul de garantii/ garantii

www.kidmagia.ro nu garanteaza calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Echipa noastra face tot posibilul sa certifice informatiile furnizate de membri la inregistrare, insa nu poate impiedica intotdeauna raspandirea unor informatii false in scopuri ilicite. Va revine responsabilitatea integrala de a actiona in conformitate cu regulile morale si de a comunica cu ceilalti utilizatori intr-un mod prudent si demn de incredere. www.kidmagia.ro nu garanteaza si nu raspunde pentru atitudinea sau actiunile utilizatorilor sai.

Pentru a primi informatii actualizate, va rugam sa oferiti date de contact corecte. www.kidmagia.ro nu raspunde de acuratetea informatiilor prezentate de utilizatori, nici pentru corespondenta serviciilor oferite cu standardele personale ale utilizatorilor si nici de calitatea acestuia. www.kidmagia.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru erorile care ar putea aparea in utilizarea websiteului si nici nu garanteaza indreptarea lor.

6. Limitari de responsabilitate

www.kidmagia.ro va proteja interesele utilizatorilor sai si a agentilor comerciali prezenti facand toate demersurile necesare asigurarii conformitatii si increderii in website-ul nostru. Echipa www.kidmagia.ro va depune toate diligentele si va incerca sa corijeze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. www.kidmagia.ro nu poate fi facut responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de utilizatorii sai. Prin dobandirea calitatii de utilizator si inscrierea pe acest website, esti de acord in mod expres ca www.kidmagia.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, incluzand nelimitativ pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui website sau orice alt aspect relationat cu acesta.

www.kidmagia.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile utilizatorilor sai pe forum, in guestbook ori in mesajele trimise prin intermediul websiteului, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

7. Suspendare /intrerupere

Acesti Termeni si Conditii devin efectivi din momentul acceptarii lor si pana in momentul in care inceteaza existenta www.kidmagia.ro.

Incetarea utilizarii si a incidentei acestor Termeni si Conditii intervine la 20 de zile calendaristice de la notificarea acestei incetari printr-un mail transmis prin posta electronica la adresa de email contact@kidmagia.ro.

www.kidmagia.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea websiteului sau a numitor servicii corelative fara a anunta in prealabil in cazul in care considera ca utilizatorul a incalcat sau nu a respectat termenii si conditiile de utilizare.

Prin dobandirea calitatii de utilizator sunteti de acord ca www.kidmagia.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de utilizator sau fata de o terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului acestuia pe website.

8. Conditii de utilizare a continutului

Datele si informatiile prezente pe acest website sunt protejate prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii pot sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul sfatulparintilor.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.

www.kidmagia.ro detine drepturile de autor pentru documentele, pozele sau filmele existente in structura websiteului sau are un drept de folosinta conferit de autorii acestora. Copierea, sub orice forma, a continutului websiteului si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia “Copyright www.kidmagia.ro. Toate drepturile rezervate.” sau de logo-ul www.kidmagia.ro.

Prin aceasta autorizare, www.kidmagia.ro nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat pe website. Design-ul, titlurile serviciilor oferite, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul websiteului www.kidmagia.ro apartin www.kidmagia.ro sau, dupa caz, altor persoane care au cedat folosinta lor in mod legal, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii. Pentru a putea folosi logo-ul www.kidmagia.ro sau pentru a-l afisa, utilizatorii sau alti agenti au nevoie de acordul expres exprimat in scris al www.kidmagia.ro.

9. Dreptul de proprietate/utilizare

Continutul paginilor websiteului www.kidmagia.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate www.kidmagia.ro; toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al www.kidmagia.ro.

Utilizatorii nu au voie sa modifice continutul acestor pagini, nu pot modifica, copia, distribui, transmite, publica, reproduce, crea ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul websiteului.

www.kidmagia.ro isi da acordul pentru a descarca sau copia materialele care au in mod specific aceasta destinatie de descarcare sau copiere; acestea nu pot fi insa folosite in scop comerciale, ci doar personal.

Daca doriti mai multe detalii pe aceste aspecte sau daca va intereseaza modalitatile de obtinere a drepturilor de folosire a acestor materiale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@kidmagia.ro

Orice utilizator care trimite in orice mod date sau informatii catre website isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun fel drepturile de autor pe care o alta persoana le-ar putea invoca in legatura cu datele sau informatiile transmise in orice fel catre website.

De asemenea, utilizatorii care trimit in orice fel date sau informatii inteleg si accepta ca orice incalcare a acestei obligatii nu angajeaza in nici un mod raspunderea www.kidmagia.ro, ci numai raspunderea utilizatorilor in cauza.

Toate datele si informatiile accesibile prin intermediul websiteului sunt proprietatea www.kidmagia.ro, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corelative acestora apartin www.kidmagia.ro, astfel ca orice utilizator care transmite in orice fel date sau informatii catre website intelege si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre website a datelor sau informatiilor respective.

Utilizatorii websiteului cedeaza in mod exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la website si se obliga in mod expres sa nu utilizeze aceste materiale pe alte websiteuri fara acordul expres exprimat in scris al www.kidmagia.ro.

10. Activitatea pe forum

Utilizatorii www.kidmagia.ro au obligatia sa respecte Termenii si Conditiile in integralitatea lor; acest lucru presupune inclusiv atunci cand utilizeaza forumul acestui website. Simpla dobandire a calitatii de utilizator presupune informarea prealabila si acceptul Termenilor si Conditiilor de catre utilizator.

www.kidmagia.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul mesajelor sau al articolelor postate de utilizatori. Utilizatorii, in calitate de autori sau transmitatori ai acestora, sunt cei care sunt tinuti pe deplin responsabili pentru activitatea pe care o desfasoara pe forum.

www.kidmagia.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea, continutul, legalitatea si consistenta datelor si informatiilor postate. De asemenea, nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiei prezentate in cadrul forumului.

Activitatea pe forum presupune ca utilizatorul este de acord sa nu transmite in niciun fel un material care este ilegal, vulgar, discriminatoriu in orice fel, abuziv sau obscen. In cazul nerespectarii acestor prevederi, utilizatorului ii va fi interzis accesul pe acest website iar Providerul de internet al utilizatorului va fi notificat.

www.kidmagia.ro poate modifica, muta sau sterge orice topic de discutii, in orice moment. Utilizatorul este de acord ca datele si informatiile existente pe forum sa fie pastrate intr-o baza de date, fara ca acestea sa poata fi transmise unei terte persoane fara consimtamantul utilizatorilor.

www.kidmagia.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru o eventuala compromitere a datelor si informatiilor prin hacking.

Atat websiteul in general, cat si forumul in special, contin si legaturi catre alte websiteuri; aceste legaturi sunt prezente pentru a facilita accesul utilizatorului la diverse produse si/sau servicii si nu angajeaza in niciun fel responsabilitatea www.kidmagia.ro vizavi de utilizator. Nici un fel de informatie din cadrul acestor site-uri nu este girata sau aprobata de www.kidmagia.ro opiniile prezentate pe aceste website nu sunt opiniile www.kidmagia.ro. Confidentialitatea datelor pe aceste websiteuri poate fi diferita de cea de pe websiteul nostru, de aceea va rugam sa verificati Termenii si Conditiile de utilizare in fiecare caz.

www.kidmagia.ro nu-si asuma responsabilitatea si nu garanteaza in niciun fel produsele sau serviciile achizitionate de utilizator in urma accesarii unei astfel de legaturi cu un alt website.

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin autorilor lor; toate continuturile precum articole, comentarii, mesaje sau imaginile care au drept sursa utilizatorii constituie proprietatea acestora, restul (codul sursa, bazele de date, imaginile etc.) sunt © Copyright 2014 www.kidmagia.ro.