Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Termeni și condiții

1. Termeni

Orice fel de comunicaţie şi informaţiile iniţiate prin intermediul acestui website vor fi guvernate de aceşti termeni şi condiţii, ca reprezentând Acordul complet, exclusiv şi definitiv între utilizator şi www.kidmagia.ro.

www.kidmagia.ro îşi rezervă dreptul că în mod unilateral, să modifice sau să actualizeze aceşti termeni şi condiţii în orice moment, fără a anunţa în prealabil. www.kidmagia.ro îşi rezervă de asemenea dreptul de a amendă, adaugă sau şterge orice aspect al acestui website, în orice moment, fără a anunţa în prealabil. Aceşti termeni şi condiţii de utilizare intra în vigoare din momentul publicării pe acest website şi sunt aplicabili tuturor utilizatorilor şi agenţilor comerciali care folosesc serviciile acestui website.

Datele sau informaţiile existente pe acest website sunt realizate şi publicate cu cele mai bune intenţii de către echipa redacţionala, cu scopul informării variate şi aducerii la cunoştinţă cititorilor săi a cât mai multe aspecte importante pentru viaţa de părinte şi nu numai, însă au un caracter pur informativ şi nu se pot substitui recomandărilor specializate (doctori, psihologi, nutriţionişti, pedagogi, specialişti din orice domeniu, etc).

Toate materialele şi sfaturile furnizate prin intermediul Kidmagia.ro trebuie văzute ca simple informaţii şi nu că analize şi sfaturi de viaţă sau medicale complete. Fiecare persoană are responsabilitatea de a se documenta din mai multe surse înainte de a-şi forma o părere completă cu privire la anumite informaţii dintr-un domeniu şi a decide să acţioneze în consecinţă.

Kidmagia.ro care deţine legal acest site, precum şi toţi colaboratorii ale căror recomandări pot fi întâlnite pe Kidmagia.ro nu pot fi consideraţi răspunzători pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel urmare a ceea ce citesc pe acest website.

În cazul articolelor pe tema medicală şi de sănătate, Kidmagia.ro încurajează cititorii să obţină opinii medicale de la medicii care va consulta în persoană. Kidmagia.ro nu îşi propune să înlocuiască consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să îşi fundamenteze acţiunile viitoare legate de sănătatea lor şi a familiilor lor doar în baza informaţiilor citite pe acest website, pentru că întotdeauna diagnosticul medical corect necesită consultarea oferită de medic specialist.

Accesarea oricărei secţiuni a acestui website, reprezintă acordul dumneavoastră cu acest termeni şi aceste condiţii.

Utilizatorii prezenţi pe acest website care nu vor respecta termenii şi condiţiile sau vor avea orice manifestare abuzivă la adresa Kidmagia.ro sau a altor persoane (comentarii jignitoare sau atitudini nepotrivite şi necooperante), vor pierde dreptul de utilizare a serviciilor oferite de www.kidmagia.ro, iar contul lor de utilizator pe acest site va fi desfiinţat.


 2. Descriere

Kidmagia.ro vă oferă un ghid practic online de distracţie pentru copii şi părinţi! Locuri de joacă, Filme, Program TV, Vedete, Program Cinema, Muzee, Teatre, Magazine pentru copii, Sfatul medicului sunt doar o parte dintre categoriile site-ului Kidmagia.ro, unde găsiţi informații despre orice metodă de a vă distra juniorii.

3. Politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal

Informaţiile furnizate de utilizatorii www.kidmagia.ro vor beneficia de confidenţialitate. www.kidmagia.ro poate oferi partenerilor săi informaţii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor sau informaţii statistice generale privind structura comunităţii websiteului, dar aceste informaţii nu vor include date personale de identificare, cu excepţia cazurilor în care utilizatorii accepta în mod expres acest lucru.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Kidmagia.ro va administra în condiţii de siguranţă şi confidenţialitate şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizaţi sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor pe internet pe care Kidmagia.ro le oferă.

La opţiunea personală, furnizaţi unele date personale pentru a vă crea un cont valabil pe Kidmagia.ro şi pentru a beneficia de serviciile şi facilităţile oferite userilor Kidmagia.ro: participarea la concursuri, dreptul de a participa cu comentarii la articole, dreptul de a primi informări pe mail de la care vă puteţi oricând dezabona.

Puteţi oricând să vă ştergeţi contul său să renunţaţi la informările pe mail ale Kidmagia.ro.

Nu se poate finaliza crearea unui cont dacă nu citiţi şi nu vă daţi acordul cu privire la Termenii şi condiţiile de funcţionare legală a acestui site şi de protecţie a datelor siteului dar şi a datelor dumneavoastră. Atunci când decideţi crearea unui cont şi livrarea informaţiilor obligatorii (în special adresa de mail, restul datelor sunt opţionale) vă daţi implicit acordul de a primi pe mail informări viitoare de la Kidmagia.ro de la care oricând vă puteţi dezabona cu o simplă opţiune.

COPII ŞI TINERI: Copiii cu vârsta sub 14 ani nu au dreptul de a se înscrie pe site, de a transmite pe site date cu caracter personal referitoare la propria persoană şi/sau informaţii legate de familia lor. În cazul în care constatăm şi/sau suntem informaţi/sesizaţi că există pe site-ul nostru astfel de informaţii şi date personale care provin de la un copil cu vârsta mai mică de 14 ani, ne angajăm să analizăm situaţia şi să ştergem/inactivam aceste informaţii în cel mai scurt timp posibil de la data sesizării şi nu mai târziu de 15 zile de la sesizare, conform legii. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-17 ani, au permisiunea de a se înscrie pe site-ul www.kidmagia.ro, de a ne furniza informaţii personale despre ei, numai cu acordul prealabil al părinţilor/reprezentantului legal/tutorelui, după caz, cu excepţia minorilor care au împlinit vârsta de 16 şi care sunt căsătoriţi, conform legii.

ACORDUL PARENTAL. Minorilor cu vârsta cuprinsă între 14-17 ani care accesează site-ul nostru şi care utilizează internetul, în general, le recomandăm, cu insistenţă, din motive care ţin de asigurarea securităţii persoanei să solicite consimţământul prealabil al părinţilor/reprezentantului legal/tutorelui înainte de a trimite orice informaţii despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea îi încurajăm pe părinţi să îşi educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului în condiţii de deplină siguranţă. Fac excepţie de la aceste reguli minorii care au împlinit vârsta de 16 şi care sunt căsătoriţi, conform legii.

În situaţia în care utilizatorii participa la un concurs organizat/sponsorizat sau promovat de www.kidmagia.ro, aceştia sunt de acord că adresa lor de mail cu care s-au autentificat că utilizator al siteului www.kidmagia.ro să fie oferită în unele cazuri sponsorilor concursului respectiv, în scopul luării la cunoştinţă despre produse sau servicii ale sponsorului folositoare lor. Acordul lor tacit rezultă din înscriere la concurs. Prin înscrierea pe website şi completarea acestor date sunteţi de acord/acceptaţi să primiţi pe e-mail în adresa furnizată la înscriere materiale informative, oferte speciale sau comunicări comerciale de la www.kidmagia.ro, de la partenerii săi cu grijă selectaţi precum şi de la sponsorii concursurilor organizate sau promovate de www.kidmagia.ro.

www.kidmagia.ro are dreptul de a monitoriza websiteul şi activităţile care se desfăşoară prin intermediul său şi de a dezvălui orice informaţie necesară pentru a respecta legile, reglementările sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra în mod corespunzător websiteul şi pentru a se proteja pe sine sau utilizatorii săi. www.kidmagia.ro îşi rezervă dreptul de a respinge sau înlătura orice material ce nu corespunde cerinţelor www.kidmagia.ro sau care poate fi interpretat ca fiind inadecvat.

De asemenea, www.kidmagia.ro nu oferă nici o garanţie asupra conţinutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind total utilizatorilor înregistraţi care folosesc acest aspect al websiteului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa contact@kidmagia.ro pentru a fi luate măsurile corespunzătoare menţinerii unui mediu armonios de comunicare.


4. Securitate/ securitatea membrilor

Kidmagia.ro permite crearea unui cont pe site doar persoanelor trecute de 18 ani. În cadrul procesului de înregistrare, vi se aloca o parolă care se transmite prin e-mail. Confidenţialitatea acestei parole este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră în raport de consecinţele ce pot decurge din utilizare.

Parola şi profilul de utilizator se pot modifica oricând. Dacă apar nepotriviri în cadrul acestuia sau orice posibilă problemă de securitate, trebuie să anunţaţi neîntârziat www.kidmagia.ro. Aveţi o responsabilitate directă şi inechivoca în ceea ce priveşte actualizarea informaţiilor oferite (adresa de e-mail, date de contact, etc) astfel încât să puteţi menţine contactul cu echipa websiteului.

www.kidmagia.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de acţiune, cheltuieli, judecăţi, premii, penalităţi sau taxe generate de nerespectarea prevederilor privind Securitatea.


 5. Sistemul de garanţii/ garanţii

www.kidmagia.ro nu garantează calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acurateţea informaţiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Echipa noastră face tot posibilul să certifice informaţiile furnizate de membri la înregistrare, însă nu poate împiedica întotdeauna răspândirea unor informaţii false în scopuri ilicite. Vă revine responsabilitatea integrală de a acţiona în conformitate cu regulile morale şi de a comunica cu ceilalţi utilizatori într-un mod prudent şi demn de încredere. www.kidmagia.ro nu garantează şi nu răspunde pentru atitudinea sau acţiunile utilizatorilor săi.

Pentru a primi informaţii actualizate, vă rugăm să oferiţi date de contact corecte. www.kidmagia.ro nu răspunde de acurateţea informaţiilor prezentate de utilizatori, nici pentru corespondenţă serviciilor oferite cu standardele personale ale utilizatorilor şi nici de calitatea acestuia. www.kidmagia.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru erorile care ar putea apărea în utilizarea website-ului şi nici nu garantează îndreptarea lor.

6. Limitări de responsabilitate

www.kidmagia.ro va proteja interesele utilizatorilor săi şi a agenţilor comerciali prezenţi făcând toate demersurile necesare asigurării conformităţii şi încrederii în website-ul nostru. Echipa www.kidmagia.ro va depune toate diligentele şi va încerca să corijeze erorile şi omisiunile cât mai repede posibil. www.kidmagia.ro nu poate fi făcut responsabil pentru inadvertenţe, erori sau omisiuni în cadrul informaţiilor furnizate de utilizatorii săi. Prin dobândirea calităţii de utilizator şi înscrierea pe acest website, eşti de acord în mod expres că www.kidmagia.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, incluzând nelimitativ pierderi de profit, văd comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui website sau orice alt aspect relaţionat cu acesta.

www.kidmagia.ro nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce priveşte opiniile utilizatorilor săi pe forum, în guestbook ori în mesajele trimise prin intermediul websiteului, întreaga responsabilitate revenind în totalitate utilizatorilor respectivi.


 7. Suspendare /întrerupere

Aceşti Termeni şi Condiţii devin efectivi din momentul acceptării lor şi până în momentul în care încetează existenţa www.kidmagia.ro.

Încetarea utilizării şi a incidenţei acestor Termeni şi Condiţii intervine la 20 de zile calendaristice de la notificarea acestei încetări printr-un mail transmis prin poştă electronică la adresa de email contact@kidmagia.ro.

www.kidmagia.ro poate suspendă sau întrerupe utilizarea websiteului sau a numitor servicii corelative fără a anunţa în prealabil în cazul în care consideră că utilizatorul a încălcat sau nu a respectat termenii şi condiţiile de utilizare.

Prin dobândirea calităţii de utilizator sunteţi de acord că www.kidmagia.ro nu-şi asumă nici un fel de responsabilitate faţă de utilizator sau faţă de o terţă persoană pentru orice eventuală încetare a accesului acestuia pe website.


8. Condiţii de utilizare a conţinutului

Datele şi informaţiile prezente pe acest website sunt protejate prin dispoziţiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii pot să copieze sau să imprime conţinutul paginilor sau documentelor prezentate în site-ul www.kidmagia.ro, fără a le putea folosi în scopuri comerciale şi fără a le putea distribui către alte persoane.

www.kidmagia.ro deţine drepturile de autor pentru documentele, pozele sau filmele existente în structura websiteului sau are un drept de folosinţă conferit de autorii acestora. Copierea, sub orice formă, a conţinutului websiteului şi utilizarea personală a acestuia va fi întotdeauna însoţită de specificaţia “Copyright www.kidmagia.ro. Toate drepturile rezervate.” sau de logo-ul www.kidmagia.ro.

Prin aceasta autorizare, www.kidmagia.ro nu transmite utilizatorilor licenţa sau alte drepturi de autor asupra conţinutului prezentat pe website. Design-ul, titlurile serviciilor oferite, cuvintele sau expresiile utilizate în conţinutul websiteului www.kidmagia.ro aparţin www.kidmagia.ro sau, după caz, altor persoane care au cedat folosinţa lor în mod legal, sunt semne sau mărci înregistrate protejate de legile naţionale şi/sau internaţionale şi nu pot fi folosite de către utilizatori în publicaţii sau alte producţii proprii. Pentru a putea folosi logo-ul www.kidmagia.ro sau pentru a-l afişa, utilizatorii sau alţi agenţi au nevoie de acordul expres exprimat în scris al www.kidmagia.ro.


 9. Dreptul de proprietate/utilizare

Conţinutul paginilor websiteului www.kidmagia.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate www.kidmagia.ro; toate materialele (incluzând, fără limitări, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile şi design-ul) conţinute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor şi nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al www.kidmagia.ro.

Utilizatorii nu au voie să modifice conţinutul acestor pagini, nu pot modifica, copia, distribui, transmite, publică, reproduce, crea ceva derivat din orice informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul websiteului.

www.kidmagia.ro îşi dă acordul pentru a descărca sau copia materialele care au în mod specific această destinaţie de descărcare sau copiere; acestea nu pot fi însă folosite în scop comerciale, ci doar personal.

Dacă doriţi mai multe detalii pe aceste aspecte sau dacă vă interesează modalităţile de obţinere a drepturilor de folosire a acestor materiale, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail contact@kidmagia.ro

Orice utilizator care trimite în orice mod date sau informaţii către website îşi asumă obligaţia de a nu prejudicia în niciun fel drepturile de autor pe care o altă persoană le-ar putea invoca în legătură cu datele sau informaţiile transmise în orice fel către website.

De asemenea, utilizatorii care trimit în orice fel date sau informaţii înţeleg şi acceptă că orice încălcare a acestei obligaţii nu angajează în nici un mod răspunderea www.kidmagia.ro, ci numai răspunderea utilizatorilor în cauză.

Toate datele şi informaţiile accesibile prin intermediul websiteului sunt proprietatea www.kidmagia.ro, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corelative acestora aparţin www.kidmagia.ro, astfel ca orice utilizator care transmite în orice fel date sau informaţii către website înţelege şi acceptă acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere către website a datelor sau informaţiilor respective.

Utilizatorii websiteului cedează în mod exclusiv şi gratuit, în momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare şi retransmitere a materialelor cu care au contribuit la website şi se obliga în mod expres să nu utilizeze aceste materiale pe alte websiteuri fără acordul expres exprimat în scris al www.kidmagia.ro.


10. Activitatea pe forum

Utilizatorii www.kidmagia.ro au obligaţia să respecte Termenii şi Condiţiile în integralitatea lor; acest lucru presupune inclusiv atunci când utilizează forumul acestui website. Simplă dobândire a calităţii de utilizator presupune informarea prealabilă şi acceptul Termenilor şi Condiţiilor de către utilizator.

www.kidmagia.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor sau al articolelor postate de utilizatori. Utilizatorii, în calitate de autori sau transmiţători ai acestora, sunt cei care sunt ţinuţi pe deplin responsabili pentru activitatea pe care o desfăşoară pe forum.

www.kidmagia.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru veridicitatea, conţinutul, legalitatea şi consistenţă datelor şi informaţiilor postate. De asemenea, nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat în urma accesării informaţiei prezentate în cadrul forumului.

Activitatea pe forum presupune că utilizatorul este de acord să nu transmite în niciun fel un material care este ilegal, vulgar, discriminatoriu în orice fel, abuziv sau obscen. În cazul nerespectării acestor prevederi, utilizatorului îi va fi interzis accesul pe acest website iar Providerul de internet al utilizatorului va fi notificat.

www.kidmagia.ro poate modifica, muta sau şterge orice topic de discuţii, în orice moment. Utilizatorul este de acord că datele şi informaţiile existente pe forum să fie păstrate într-o bază de date, fără ca acestea să poată fi transmise unei terţe persoane fără consimţământul utilizatorilor.

www.kidmagia.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru o eventuală compromitere a datelor şi informaţiilor prin hacking.

Atât websiteul în general, cât şi forumul în special, conţin şi legături către alte websiteuri; aceste legături sunt prezente pentru a facilita accesul utilizatorului la diverse produse şi/sau servicii şi nu angajează în niciun fel responsabilitatea www.kidmagia.ro vizavi de utilizator. Nici un fel de informaţie din cadrul acestor site-uri nu este girata sau aprobată de www.kidmagia.ro opiniile prezentate pe aceste website nu sunt opiniile www.kidmagia.ro. Confidenţialitatea datelor pe aceste websiteuri poate fi diferită de cea de pe websiteul nostru, de aceea vă rugăm să verificaţi Termenii şi Condiţiile de utilizare în fiecare caz.

www.kidmagia.ro nu-şi asumă responsabilitatea şi nu garantează în niciun fel produsele sau serviciile achiziţionate de utilizator în urma accesării unei astfel de legături cu un alt website.

Toate logo-urile şi mărcile înregistrate din site aparţin autorilor lor; toate conţinuturile precum articole, comentarii, mesaje sau imaginile care au drept sursă utilizatorii constituie proprietatea acestora, restul (codul sursă, bazele de date, imaginile etc.) sunt © Copyright 2014 www.kidmagia.ro.

Inapoi sus