Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Ce nume ar putea primi cel de-al treilea copil al prințului William?

0
Ce nume ar putea primi cel de-al treilea copil al prințului William?
În această lună, va veni pe lume cel de-al treilea copil al prințului William și al lui Kate Middleton, iar britanicii așteaptă cu nerăbdare acest moment. Și fac pariuri! Se pare că prenumele Mary pare să devină un favorit incontestabil în topurile întocmite de casele de pariuri din Marea Britanie.

Cei care au pariat deja mizează tot mai mult pe faptul că prinţul William şi ducesa Catherine îşi vor numi bebeluşul - despre care ei cred că va fi o fetiţă - Mary, un nume care are o legătură îndelungată cu monarhia britanică, scrie Press Association.

Casa de pariuri William Hill a acordat o cotă de 3 la 1 acestui prenume, urmat de Alice, cu cota 6 la 1, şi Victoria, cu cota 8 la 1. În schimb, favoritele casei de pariuri Coral sunt prenumele Mary şi Alice, care au o cotă egală de 5 la 1, iar Victoria ocupă locul al treilea, cu o cotă de 8 la 1.

Stră-străbunica prinţului William, soţia regelui George al V-lea, a purtat prenumele Mary şi a fost o femeie despre care prinţul de Wales vorbeşte cu multă afecţiune. De asemenea, Mary este unul dintre prenumele secundare ale reginei Elisabeta a II-a.

Ce se va întâmpla dacă al treilea copil va fi un băiețel? În ceea ce priveşte clasamentul de prenume masculine, casa de pariuri William Hill consideră că favoriţii sunt Albert, Arthur şi Fred, cu o cotă egală de 14 la 1. Potrivit casei Coral, favoriţii sunt prenumele Albert şi Arthur, cu o cotă egală de 12 la 1. Urmează o serie mai amplă de prenume masculine, din care fac parte Arthur, Fred şi Philip, cu o cotă de 16 la 1.

Prinţul William şi ducesa Catherine s-au căsătorit în 2011 şi au deja doi copii: prinţul George, născut pe 22 iulie 2013, şi prinţesa Charlotte, născută pe 2 mai 2015. Al treilea copil al cuplului princiar britanic se va naşte în aprilie 2018.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus