Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

„Tabăra”, cel mai vizionat film românesc în 2021

0
„Tabăra”, cel mai vizionat film românesc în 2021
Filmele românești sunt în continuare pe lista preferințelor publicului, iar TABĂRA, cel mai nou proiect semnat Selly, a înregistrat cifre record în doar câteva zile de la lansarea oficială, devenind astfel cel mai vizionat film românesc din 2021.

Filmul „Tabăra”, care a avut premiera în cinematografe pe 31 decembrie, a devenit oficial cel mai vizionat film românesc, lansat în 2021, cu, momentan, 117.000 de intrări în cinemauri, la nici două săptămani de la lansarea lui oficială.

 

„Tabăra” este un film românesc independent, produs de „Viva la Vidra Productions” și „Selly Media Network”, care spune povestea unor tineri ce ajung într-o tabără specială, unde sunt învățați să scape de dependența de tehnologie, de la telefoane mobile și tablete, la dependența de rețelele de socializare.

 

„Vreau să le mulțumesc celor care au mers la cinema și au dat o șansă producției TABĂRA. Mă bucur că în această perioadă de pandemie, în condițiile de 50 la sută capacitate în cinematografe, comunitatea noastră a vrut să vadă filmul. Mulțumesc fiecărui spectator în parte și sper că le-a plăcut TABĂRA cel puțin cât ne-a plăcut nouă să-l facem”, spune Selly.

 

Filmul „Tabăra” este a treia producție cinematografică Viva la Vidra lansată, după „5GANG: Un altfel de Crăciun” (2019) și „Miami Bici” (2020).

 

„Mă bucură faptul că reușim să aducem publicul la filme autohtone în fiecare an. Este al treilea an consecutiv în care filmele Viva la Vidra sunt cele mai vizionate filme românești lansate în anul respectiv. Fiecare zâmbet pe care filmul Tabăra îl aduce pe fețele celor care îl vizionează adaugă la motivarea noastră de a continua să facem producții românești.” spune Alexandra Hash, producător executiv.

 

“Tabăra” este distribuit în cinematografe de Vertical Entertainment.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus