Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Angelina Jolie si cei sase copii ai sai vor juca in "Cleopatra"

0
Angelina Jolie si cei sase copii ai sai vor juca in "Cleopatra"
Unde-s multi, puterea creste! E si cazul uneia dintre cele mai mediatizate familii de actori de la Hollywood. Potrivit unui tabloid britanic, Angelina Jolie a obtinut pentru toti cei sase copii ai ei roluri in filmul "Cleopatra", in care actrita va juca alaturi de logodnicul ei, Brad Pitt.

Desi Angelina si Brad au declarat in trecut ca nu isi doresc ca Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne si Knox sa le calce pe urme si sa intre in lumea filmelor, se pare ca cei doi actori hollywoodieni s-au razgandit si au aparut alaturi de cei sase copii pe platourile de filmare, pregatiti pentru a juca impreuna in filmul "Cleopatra", anunta contactmusic.com.

Conform tabloidelor americane, se pare ca in "Cleopatra" va juca si Brad Pitt, iar, daca zvonul se confirma, acesta va fi primul film in care cei doi vor juca impreuna dupa lungmetrajul "Mr. and Mrs. Smith" din 2005.

"Intreaga familie e pasionata de filme, insa Brad si Ange nu vor ca fiicele si fiii lor sa le calce pe urme. Totusi, actoria pare sa se afle in genele copiilor lor si s-ar putea ca acest film sa reprezinte punctul de inceput pentru cladirea unor cariere de succes pentru urmatoarea generatie din familia Jolie-Pitt", a declarat o sursa pentru tabloidul Daily Mirror.

Sursa foto: www.celebitchy.com

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus