Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

„Ben 10 Împotriva Universului: Filmul”, premieră mondială la Cartoon Network

0
„Ben 10 Împotriva Universului: Filmul”, premieră mondială la Cartoon Network
Celebrul personaj animat Cartoon Network, Ben 10, se va înfrunta cu întreaga galaxie (literalmente!) sâmbătă, 10 octombrie, atunci când „Ben 10 Împotriva Universului” va avea premiera. Filmul va fi disponibil fanilor din România de la ora 14:35, doar la Cartoon Network.

Filmul plin de acțiune are ca subiect o explozie din trecut care ar putea distruge atât Echipa Tennyson cât și întreg pământul, Ben trebuind să călătorească în spațiu pentru a salva planeta. Între timp, Gwen și bunicul Max fac echipă pentru protejarea lumii în absența lui Ben. Însă, când eroul nostru este confundat în spațiu cu un personaj negativ, trebuie să găsească o cale de a se reîntoarce pe pământ și de a-l salva.


Fanii serialului au ocazia să transforme premiera într-o experiență cu totul specială pentru că, pentru prima dată, au la dispoziție în secțiunea dedicată Ben 10 de pe website-ul Cartoon Network materiale descărcabile  și își pot organiza propria petrecere tematică. 


Noi episoade Ben 10 sunt disponibile de luni până vineri, de la ora 14.35, la Cartoon Network.


Ben 10 este o producție a Studiourilor Cartoon Network, creat și produs de Man of Action Entertainment (creatorii lui Big Hero 6, Generator Rex), împreună cu John Fang (cunoscut pentru Mixels, Generator Rex) drept producător executiv.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus