Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

"Ciupi-Ciupi și ciupercuțele", un nou serial la Boomerang

1
"Ciupi-Ciupi și ciupercuțele", un nou serial la Boomerang
Copacii și desișurile ascund multe secrete, iar sub tufișuri trăiește un oraș adevărat. Locuitorii săi sunt plini de culoare - fiecare dintre ei are un caracter unic și un dar extraordinar! Noua animație „Ciupi-Ciupi și ciupercuțele” va debuta la Boomerang pe 19 aprilie, la ora 18:00.

Lumea „Ciupercuțelor” a fost creată grație lui Elfriede de Cocos, care a desenat o ciupercă fermecătoare și a imprimat-o în 3D. Ideea artistului belgian a fost adusă la viață de La Cabane Productions și Thuristar - ei sunt responsabili pentru producția extrem de colorată. 

Personajul principal, Ciupi-Ciupi, le va arăta celor mai tineri spectatori toate colțurile din pădurea din Mushton. Grupul său de prieteni-eroi îi include pe prudenta și strălucitoarea Lilith și pe Chep, care ascund curiozități neobișnuite în mânecă. Ciupi-Ciupi are, de asemenea, o mare abilitate: cu piciorul, el poate simți schimbările din natură. Datorită acestui fapt, el poate porni să salveze pământul înainte de a se întâmpla un dezastru. De asemenea, sunt ajutați de un Ciupercescu matur - el cunoaște istoria bogată a zonei și are un băț special de înțelepciune.

Premiera serialului „Ciupi-Ciupi și ciupercuțele” are loc luni, 19 aprilie, la ora 18:00, și va fi difuzat zilnic, la Boomerang.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus