Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

T.O.T.S., sezonul 2, are premiera pe 19 aprilie la Disney Junior

0
T.O.T.S., sezonul 2,  are premiera pe 19 aprilie la Disney Junior
Serialul urmărește aventurile a doi prieteni, Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate. Ele sunt singurele animale din cele aflate în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.), care nu sunt berze. Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob. În noul sezon, cei doi prieteni au parte de noi provocări din partea nazdrăvanilor și drăgălașilor pui de animale care trebuie predați familiilor lor.

Aflat într-un mic orășel plin de viață, în cer, T.O.T.S. reprezintă un start sigur și magic pentru puii de animale. La sosire, aceștia sunt îngrijiți de K.C., un urs koala jucăuș, cu spirit liber, care se ocupă de creșă cu dragoste, răbdare și îngrijire specializată. Când sosește momentul să plece pentru totdeauna la casele lor, fiecare animăluț adorabil este pus într-un coș adaptat nevoilor sale. Fiecare pasăre transportoare are un Flypad care arată când a sosit momentul să trimită încă un pachet de bucurie la destinație, reunind scumpii puiuți cu familiile lor din întreaga lume.

Fiecare episod prezintă două povești de 11 minute care evidențiază utilizarea gândirii creative, a muncii în echipă și a rezolvării problemelor pentru a inspira telespectatorii prescolari că există mai multe modalități de a atinge un obiectiv. Muzica și joacă au un rol important în serial. Creat pentru copiii cu vârste între 2 și 7 ani, serialul abordează teme precum prietenia, grija, perseverența și acceptarea diferențelor prin personaje cu care copiii se pot identifica, situații amuzante și o gamă variată de puiuți simpatici. 

Serialul a fost creat de Travis Braun ("Vampirina" și "Fast Layne"), care are și rolul de co-producător executiv pentru acest program. Vic Cook ("Mickey Mouse Clubhouse") este producător executiv, Chris Gilligan ("Goldie & Bear") este co-producător executiv și regizor, iar Guy Toubes ("The Stinky & Dirty Show") este scenarist. Rob Cantor ("Disney Junior Music Nursery Rhymes") a compus cântecele și versurile acestora pentru serial. TOTS este produs de Titmouse în asociere cu Disney Junior. 


Galerie Foto

  • T.O.T.S., sezonul 2,  are premiera pe 19 aprilie la Disney Junior
  • T.O.T.S., sezonul 2,  are premiera pe 19 aprilie la Disney Junior
  • T.O.T.S., sezonul 2,  are premiera pe 19 aprilie la Disney Junior

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus