Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Teatrul Ion Creanga, program special de 1 iunie
  • Teatrul Ion Creanga, program special de 1 iunie

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Teatrul Ion Creanga le ofera in dar copiilor mici si mari un program special de spectacole si spectacole-interactive, ateliere de jocuri teatrale sau lecturi interactive.

Astfel, duminica, de Ziua Internationala a Copiilor, Teatrul isi intampina publicul si in spatii mai putin conventionale, in parcuri, in magazine, in muzee si biblioteci, pentru a celebra impreuna varsta copilariei, cu exuberanta si candoarea povestilor si jocurilor sale.

Sala Rapsodia – ora 11.00

Spectacolul „Samanta vrajita”*;

 

Parcul „Alexandru Ioan Cuza” – orele 11.00 & 18.00

Spectacolul „Lumea lui Paparin”*;

 

Hipermarket Cora Pantelimon – ora 11.00

Spectacolul-interactiv „Aventuri in gradina de legume”, cu Voicu Hetel

Protagonistii, mici animalute construite din fructe si legume, trec prin tot soiul de aventuri hazlii, pe care copiii le vor afla in timp ce rontaie o gustare sanatoasa. La finalul spectacolului, acestia sunt invitati sa isi realizeze propriile personaje de poveste, din aceleasi materiale… delicios de neconventionale. Spectacol adecvat pentru categoria de varsta 3 - 6 ani. Intrarea este libera.

 

Biblioteca Nationala a Romaniei (Atrium) – ora 13.00

Atelierul pentru copii „Impreuna facem o poveste”

Coordonator: Mihai Verbitchi

O initiere in lumea seducatoare a povestilor, atelierul se bazeaza pe o serie de tehnici si exercitii teatrale menite sa provoace imaginatia. Astfel, pe parcursul unei ore, copiii au posibilitatea de a crea ei insisi personaje, de a nascoci aventuri fantastice sau de a schimba finalurile povestilor preferate. Atelierul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 8 ani. Intrarea este libera.

 

Parcul Cismigiu – ora 16.00

Spectacolul-interactiv „Palaria cu povesti”;

Organizat in parteneriat cu ArCuB, spectacolul aduce laolalta unele dintre cele mai cunoscute povesti ale copilariei, amestecate intr-o palarie magica. Cu ajutorul si implicarea spectatorilor, cei opt actori-amfitrioni (Anca Zamfirescu, Claudia Revnic, Liliana Donici, Ionut Ciocia, Cristian Boeriu, Gabriel Coveseanu, Cristian Cretu si Eduard Petru Jighirgiu) vor aranja si potrivi fragmentele pentru a creiona propriile lor povesti. Intrarea este libera.

 

Muzeul National al Taranului Roman (Sala Acvariu) – ora 16.00

Lectura interactiva de povesti cu Alexandrina Halic

„Frumoasa si bestia”, „Alice in tara minunilor” si „Aladin” ii vor purta pe micii spectatori (3-6 ani), asezati confortabil pe covoarele lor zburatoare sau impinsi de iepurasi albi pe aripi de visare, catre castele fermecate, cu sfesnice, candelabre si ceainice vorbitoare, intr-o aventura al carei ghid buclucas va fi propria lor imaginatie. Intrarea este libera.

Pentru informatii suplimentare despre programul Teatrului Ion Creanga va invitam sa accesati site-ul www.teatrulioncreanga.ro.

Biletele pentru spectacolele sustinute la Sala Rapsodia si in Teatrul-cort din Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (fostul I.O.R), sunt disponibile in locatie, dar si online, pe site-ul www.eventim.ro, si in reteaua magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Humanitas si Carturesti.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus