Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Anotimpurile - atelier de stimulare senzoriala
  • Anotimpurile - atelier de stimulare senzoriala

Anotimpurile - atelier de stimulare senzoriala

Stiati ca, potrivit cercetarilor din domeniu, creierul unui copil produce 2-3 milioane de sinapse pe secunda?! Din pacate, daca nu exista suficienta stimulare si neuronii nu sunt folositi, acestia dispar.

Tocmai de aceea cei de la MiniArtShow organizeaza joi, 20 februarie, atelierul de stimulare senzoriala “Anotimpurile”, adresat celor mici cu varste cuprinse intre 10 si 24 de luni. Acesta se va tine la Bucuresti Mall, de la ora 16.30

Stimularea simturilor (atingerea, auzul, vazul, mirosul, gustul) influenteaza in mod direct neuronii senzoriali, dar si stabilirea conexiunilor dintre acestia.

In acest atelier cei mici vor descoperi:

- materiale neconventionale cu care vor construi jucarii creative

- muzica, care ii va ajuta sa se imprieteneasca cu ritmul, miscarea, dar carele va folosi si ca “amprenta” a informatiile aflate

- jocuri tactile prin care vor invata despre lucrurile din jurul lor, dar si cum sa-si regleze / moduleze registrul emotional ( ehnici Theraplay)

 Pret: 50 lei/copil (adultii nu platesc). Cei care vor plati in avans cele 4 intalniri beneficiaza de a 5-a sedinta gratuit. Toate materialele necesare atelierului intra in pretul biletului. Inscrieri se pot face pe www.miniartshow.ro. Mai multe detalii aflati la miniartshow@yahoo.com sau 0749 41 9999.

Adresa: Bucuresti Mall, etaj 2,Calea Vitan 55-59, sector 2, Bucuresti

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus