Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • “Artizanii naturii” cu Dodi și Roni, la Muzeul Antipa
  • “Artizanii naturii” cu Dodi și Roni, la Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii sâmbătă, 12 mai 2018 de la ora 11:00, la o nouă întâlnire cu temerarii exploratori Dodi și Roni care, împreună cu specialistul Muzeului Alexandra Florina Popa, le vor povesti micuților despre câțiva artizani ai naturii.

Tânăra cercetătoare le va face cunoștință copiilor cu trei maeștri ai construcțiilor din natură: viespea zidar, înzestrată cu o îndemânare deosebită în realizarea cuibului de lut, pasărea grădinar - un adevărat arhitect care, folosindu-se de fructe, cochilii de melci, frunze sau pietricele colorate își decorează într-un mod inedit „coliba”, precum și cu un dulgher iscusit - castorul. Meșter al construcțiilor de baraje, castorul are un rol important în cadrul ecosistemelor naturale.

Copiii vor fi pe rând atât spectatorii cât și protagoniștii spectacolului în care vor fi implicați printr-o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre. La final, actorii păpușari au pregătit, ca de obicei, o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre!

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus