Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Atelier de pictura Ghemotoace de Culori
  • Atelier de pictura Ghemotoace de Culori
  • Atelier de pictura Ghemotoace de Culori

Nici chiar cei mai mici dintre pitici nu sunt uitati atunci cand vine vorba de distractie si ateliere care sa contribuie la dezvoltarea sa cat mai armonioasa.

Prichindeii cu varste intre 1 si 3 ani sunt asteptati saptamana aceasta la un nou modul al atelierului de pictura Ghemotoace de Culori, organizat de Asociatia Eu Parinte Ghemotoc si gazduit de Elefantelul Curios.

 

Atelierul va avea loc miercuri, 26 februarie, de la ora 18.30, in locatia din Bd. Constantin Brancoveanu nr.7D, sector 4.

 

Obiectivele atelierului de pictura pentru copii atat de mici sunt, dincolo de joaca si incursiunea intr-o lume a versurilor, dezvoltarea limbajului si invatarea culorilor, ca si dezvoltarea creativitatii si a motricitatii fine.

 

Modulul de saptamana aceasta, care va avea ca tema culorile Albastru si Galben, este ultimul dintr-o serie de trei module ce alcatuiesc atelierul de pictura Ghemotoace de Culori. Investitia in acest atelier pentru parintii care au dorit sa vina aici cu prichindeii lor este de 150 de lei pentru perechea mama-copil, pentru toate cele trei intalniri.  

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus