Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Atelier de pictura pentru prescolari
  • Atelier de pictura pentru prescolari

Atelier de pictura pentru prescolari

Prescolarii cu varste intre 4 si 6 ani vor avea parte de un atelier special de pictura dedicat varstei lor. Cei care vor avea grija ca cei mici sa isi exprime talentul si creativitatea sunt echipa de la Atelierul de creatie si recreatie Lumea lui Momo. Atelierul se va desfasura incepand cu data de 23 ianuarie, de la ora 18.00 si ii asteapta pe toti cei interesati la atelierul din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, et. 1 (zona Cismigiu- Stirbei- Berzei).

Maestru de ceremonii va fi artistul plastic Ana Maistru, care timp de 8 intalniri va fi alaturi de prichindei in demersul lor de a se familiariza cu culorile si de a incerca sa realizeze lucrari de pictura pe teme diverse. Fiecarei culori ii va fi consacrata cate o sedinta, astfel: prima sedinta, intitulata Albastru de poveste ii va pune pe cei mici fata in fata cu culoarea albastru intr-o incercare de a realiza desen si pictura.

Cea de-a doua sedinta se numeste Nuante sub soare si este dedicata galbenului, cu care copiii vor fi provocati sa incerce o pictura pe ud. A treia sedinta poarta numele Rosul prinde viata si pornind de la culoarea rosu copiii vor avea de lucrat pastel, gravura si pictura. La a patra intalnire vor lucra pictura cu paiul cu ajutorul culorii orange intr-o sedinta al carei nume este Orange in forma maxima. Sedinta a sasea se numeste Pictura, la dans! si este dedicata violetului, in “ritmuri” de pastel si pictura. Pentru a saptea sedinta este gandita o provocare de colaj si picura cu culoarea maro, sub numele Cu sienna la cumparaturi.

Ultima sedinta este una dedicata desenului si picturii, si le va pune celor mici in fata culorile alb si negru cu care vor incerca Sabloane amuzante. Nu vor lipsi niciodata povestile si muzica, distractia si activitatile care ii vor tine pe cei mici mereu veseli si in forma. Cu alte cuvinte o alternativa excelenta pentru zilele in are cei mici se plictisesc in casa.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus