Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Ateliere gratuite de conversație în engleză
  • Ateliere gratuite de conversație în engleză

British Council București îi așteaptă pe copiii din clasele 1-12 sâmbătă, pe 5 octombrie, între 16.30 – 19.30, la BritTeen Open Day. În cadrul evenimentului, copiii și adolescenții vor putea participa gratuit la ateliere demonstrative de conversație în limba engleză pe teme variate, de la improvizație sau artă la știință sau dezvoltare personală.

În cadrul BritTeen Open Day din 5 octombrie, copiii și adolescenții pot participa la ateliere în limba engleză organizate pe două intervale orare, între 16.30 – 17.30, respectiv 18.15 – 19.15. Activitățile se vor desfășura la sediul principal British Council din Calea Dorobanților nr. 14, și preced deschiderea trimestrului de toamnă al clubului de conversație BritTeen, ale cărui sesiuni vor începe o săptămână mai târziu, pe 12 octombrie.

 

Clubul de conversație BritTeen de la British Council București urmărește să le ofere copiilor un mediu plăcut în care să exerseze cunoștințele dobândite la orele de limba engleză, să devină fluenți și încrezători în abilitățile lor de comunicare și să își dezvolte noi competențe utile pentru viitor.

 

La club, copiii pot participa la ateliere tematice în limba engleză, coordonate de traineri specialiști, cu experiență în predare și educație non-formală. Atelierele din cadrul clubului acoperă o gamă variată de teme, de la artă, știință sau teatru la dezvoltare personală și lucru în echipă.

 

“Ne bucurăm să le oferim copiilor ocazia să se folosească de noțiunile pe care le dobândesc la orele sau la cursurile de limba engleză într-un context plăcut, dar structurat, astfel încât să devină fluenți și încrezători în forțele lor. Activitățile de la club încurajează creativitatea, gândirea critică și încrederea în sine a participanților, iar temele pe care le abordează atelierele îi încurajează pe copii să-și urmeze pasiunile și să-și extindă universul de cunoștințe și abilități – și să facă asta cu zâmbetul pe buze, pentru că toți suntem mai motivati atunci când facem ceva ce ne place.” a declarat Alexandra Daringa, Project Manager în cadrul British Council România.

 

Participarea la atelierele demonstrative din cadrul BritTeen Open Day este gratuită, iar rezervările se pot face pe adresa rsvpevents@britishcouncil.ro, în limita locurilor disponbile, comunicând ora preferată (16.30 sau 18.15), clasa în care este copilul și un număr de telefon pentru situații de urgență.

 

Mai multe detalii despre Open Day sunt disponibile în eveniment, iar oferta completă a atelierelor BritTeen din trimestrul de toamnă poate fi consultată pe website-ul British Council.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus