Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Ateliere gratuite pentru parinti, la Teatrul Ion Creanga
  • Ateliere gratuite pentru parinti, la Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga si SuntParinte.ro organizeaza in luna martie 2014 o serie de ateliere gratuite dedicate parintilor, in noul spatiu inaugurat la Sala Ludoteca "Apolodor din Labrador” de la Biblioteca Nationala a Romaniei (Blvd. Unirii nr. 22).

Proiectul face parte din programul "Teatrul Ion Creanga.Spatiu viu”, lansat recent de Teatrul Ion Creanga si isi propune sa vina in sprijinul parintilor care isi doresc o mai buna comunicare si dezvoltare a relatiei cu copiii lor.

Intalnirile vor avea loc in luna martie, in fiecare zi de luni a saptamanii, iar primul eveniment de acest tip are loc luni, 10 martie, ora 18.00, tematica propusa intitulandu-se: Ce inseamna sa fii un parinte bun? (Directii ale discutiei: Stiluri de parenting; Parinte furios, suparat, obosit; Cum iti incarci bateriile dupa o zi de lucru; Exemple de activitati in familie etc.)
Participarea este gratuita, in baza locurilor disponibile, prin inscriere cu e-mail la adresa teatrulioncreanga@gmail.com si confirmare din partea organizatorilor. Intregul program pentru luna martie, privind atelierele dedicate parintilor, se afla pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro, sectiunea Noutati.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus