Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Cuibul de Randunele – atelier pentru copii cu Artelier D
  • Cuibul de Randunele – atelier pentru copii cu Artelier D
  • Cuibul de Randunele – atelier pentru copii cu Artelier D
  • Cuibul de Randunele – atelier pentru copii cu Artelier D
  • Cuibul de Randunele – atelier pentru copii cu Artelier D

Asociatia “Artelier D, Proiecte pentru copii” o initiativa extrem de interesanta pentru copii, organizeaza de doua ori pe luna atelierele deschise despre lectura si natura pentru copii, la Grow Up Kindergarten.

“Cuibul de randunele” este primul astfel de atelier, ce va avea loc sambata, 1 martie si ce isi propune sa combine lectura cu activitatile creative si de invatare despre natura si ecologie adresate copiilor cu varste intre 3 si 6 ani. 


Povestea pe care copiii o vor asculta la primul atelier (“Cuibul de Randunele”) este “Randunelele au venit acasa” si vorbeste despre revenirea frumoaselor zburatoare din tarile calde si construirea cuibului la marginea unei paduri amenintate de defrisare. “O poveste din lumea de azi, cu nelinisti si sperante, despre prietenie si dragoste”, asa cum chiar echipa Artelier D o descrie. La randul lor, copiii participanti la atelier vor construi un club din materiale reciclabile.


Atelierele organizate de “Artelier D, Proiecte pentru copii” ii vor pune pe cei mici, la fiecare intalnire, fata in fata cu povesti aduse din viata, prin intermediul lecturii sau teatrului de papusi, iar apoi copiii vor putea participa la activitati creative.

Scopul atelierelor este cela de a stimula curiozitatea copiilor pentru descoperirea naturii, incepand cu spatiul din jurul casei, gradinitei sau din oras: copaci, flori, pasari, insecte, animale. Accentul se pune pe protejarea naturii, conservare si reciclare, notiuni prea putin popularizate astazi si despre care copiii arareori stiu cate ceva. 


Atelierele dureaza o ora, iar pe tot parcursul lor parintii le vor fi celor mici parteneri. Taxa de intrare la atelier este de 40 de lei de copil insotit sau 60 de lei pentru doi copii insotiti. Pentru a putea participa la atelierele Artelier D este necesara o rezervare prealabila, la adresele artelierd@yahoo.com, artelierdproiecte2012@gmail.com si  office@growupkindergarten.ro sau la numerele de telefon 0724.554.199 si 0723.626.711.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus