Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Curs de arta pentru copii si adulti la Centrul MORA
  • Curs de arta pentru copii si adulti la Centrul MORA
  • Curs de arta pentru copii si adulti la Centrul MORA

Curs de arta pentru copii si adulti la Centrul MORA

Chiar daca pare ca primavara isi intra tot mai mult in drepturi, iar parcurile si locurile de distractie in aer liber devin pline, mai ales in weekend, exista inca destule activitati indoor care sa va tina in priza. Iar copiii au nevoie pe langa joaca si distractie si de ateliere si activitati care sa le puna inteligenta si imaginatia in miscare.

Centrul de Arta Mora organizeaza la inceputul lunii martie un Curs de arta pentru copii si adulti intitulat „Case de hartie-Corpuri de iluminat”.

Pe parcursul celor patru saptamani de lucru, cursantii vor crea un corp de iluminat realizat din case de hartie tridimensionale, decorate si pictate intr-un stil cat mai personal. Lampadarul din hartie va deveni obiect de decor, proiectand umbre si lumini pe zidurile camerei unde va fi amplasat, intr-o atmosfera magica. Cursantii sunt incurajati sa aduca diferite bucati de hartie din reviste vechi, ambalaje de cadouri sau pungi de hartie. 


Cu fiecare etapa de realizare a corpului de iluminat, se vor invata si aprofunda tehnici noi, necesare in creatia de obiecte functionale si estetice. Cursul este organizat astfel incat sa dezvolte creativitatea, spontaneitatea si abilitatile artistice, sa incurajeze comunicarea si lucrul in echipa, sa ajute copiii dar si pe cei mari, sa isi insuseasca anumite tehnici de exprimare artistica (desen, culoare, colaj, volumetrie), dar si sa ilustreze jocul cu diverse materiale din mediul inconjurator. De asemenea, copiii vor avea satisfactia realizarii unei lucrari de la un capat la celalalt, ceea ce le va spori increderea in propria persoaa.

Cursul este structurat pe 4 sedinte a cate doua ore si este organizat pe grupe diferite. Grupele de copii sunt programate in zilele de sambata 8, 15, 22 si 29 martie de la ora 10.00 la ora 12.00 (grupa I) si duminica 9, 16, 23 si 30 martie intre orele 10.00-12.00 (grupa II). Grupa de adulti este programata in perioada 5 - 26 martie, in fiecare miercuri, intre orele 19.00-21.00.

Costul cursului, care include materialele folosite, este de 200 RON pentru copii, respectiv 250 RON pentru adulti. Taxa pentru rezervarea locului costa 100 lei.

Cei interesati se pot inscrie telefonic la numarul 0723.310.911 (intre orele 10.30 – 17.00) sau pe email, la cursuri.galeriamora@gmail.com .

Noul Centru de Arta MORA are sediul pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 30.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus