Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Curs de pictura pentru copii
  • Curs de pictura pentru copii
  • Curs de pictura pentru copii
  • Curs de pictura pentru copii

Curs de pictura pentru copii

Scoala de Arte si Maniere din cadrul Fundatiei Calea Victoriei ii invita pe copii la un curs de pictura si la intalniri cu mari pictori care au daruit artei universale adevarate capodopere. Cursul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 13 ani, care vor invata sa isi exerseze creativitatea si sa isi dezvolte cultura generala, experimentand.

 

Juniorii vor invata sa picteze asemeni marilor pictori din istoria artei, cu ajutorul imaginilor videoproiectate, care ii vor purta prin universul artei lui Van Gogh, Picasso si Kandinski. Ei vor invata sa le analizeze capodoperele si sa isi insuseasca regulile de baza ale artei plastice, si de asemenea vor capata informatii importante despre stiluri precum impresionism, cubism si arta abstracta.

 

In plus, vor capata informatii esentiale despre armonia cromatica, despre desen si modelaj, urmand pas cu pas drumul parcurs de cei trei mari artisti.

Intalnirile din cadrul Cursului de pictura pentru copii vor avea loc in fiecare zi de vineri, timp de trei saptamani, la sediul Fundatiei Calea Victoriei.

 

Prima intalnire va avea loc vineri, 21 martie, de la ora 18.30. Temele celor trei intalniri din cadrul cursului, tinut de lector Maria Irina Petreanu, sunt: Van Gogh - Impresionismul - Elemente de limbaj plastic; Picasso – Cubismul. Geometria naturii; Kandinsky - Compozitia abstracta. La fiecare intalnire se vor viziona mai multe opere si apoi se va lucra avand ca model o lucrare la alegere, iar copiii vor trebui sa se apropie cat mai mult de modelul pe care il au in fata.

 

Costul cursului este de 150 de ron, in care sunt incluse si materialele necesare fiecarui copil, sau 135 de ron pe baza cardului de fidelitate. Numarul maxim de persoane admis la curs este de 14, asa ca nu mai stati pe ganduri si inscrieti-va copiii, caci cu siguranta vor avea ce invata.

 
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus