Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • CUTIUTA CU DICHIS la Muzeul Taranului Roman
  • CUTIUTA CU DICHIS la Muzeul Taranului Roman
  • CUTIUTA CU DICHIS la Muzeul Taranului Roman
  • CUTIUTA CU DICHIS la Muzeul Taranului Roman

Muzeul Taranului Roman va gazdui in acest weekend un atelier gratuit de Martisor dedicat celor mici si care are ca scop sa le stimuleze creativitatea. Atelierul “Cutiuta cu Dichis” va avea loc duminica, 2 martie, de la ora 11.00, si beneficiaza de organizarea echipei Blu Party.
Evenimentul, organizat in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, face parte din seria de evenimente ocazionate de Targul Martisorului 2014. 
Alaturi de Muzeul Taranului Roman, BluParty doreste sa atraga copiii spre frumoasele traditii romanesti, iar “Cutiuta cu Dichis” este mediul perfect in care ei se pot exprima liber si artistic, in contextul Martisorului. 
In prima parte a atelierului de duminica, juniorii cu varste intre 4 si 8 ani (caci lor le sunt recomandate aceste activitati) vor afla povestea Martisorului si obiceiurile traditionale de primavara intr-o discutie libera, moderata de un coordonator BluParty. In etapa a doua a atelierului, ei isi vor putea lasa imaginatia sa zburde si vor avea posibilitatea de a picta pe cutiute din lemn, in care pot pastra martisoarele primite sau pe cele pe care le vor darui. Toate materialele ce vor fi folosite in cadrul atelierului sunt oferite de echipa Blu Party.
Accesul la atelier este liber, dar va fi nevoie de o rezervare prealabila la adresa de mail denisa.dan@bluparty.ro (cu subiectul “Cutiuta cu Dichis” si mentionand numele si data nasterii copilului) sau la telefon 0722.287.906.
Taxa de intrare la Targul Martisorului este de 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii. 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus