Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Dodi si Roni: Animalele padurii se pregatesc sa intampine primavara
  • Dodi si Roni: Animalele padurii se pregatesc sa intampine primavara

Duminica, 16 Martie 2014, incepand cu ora 11.00, Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” invita toti prescolarii si scolarii mici la o conferinta inedita, in care veti afla cum se pregatesc animalele padurii sa intampine primavara.

Biologul George Stefan Nazareanu a facut 3 expeditii in muntii Piatra Craiului, Ceahlau si Bucegi in aceasta perioada, pentru a va arata in timp real semnele dezmortirii animalelor din hibernat si cum se manifesta acestea o data cu sosirea primaverii.

Conferinta, intitulata “Animalele padurii se pregatesc sa intampine primavara!”, reprezinta, de fapt, un dialog activ intre copiii prezenti in sala si George Stefan Nazareanu, si cei doi asistenti ai sai, Dodi si Roni. Dodi este un urs polar caruia ii da viata Ana-Maria Cucuta, iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ramona Vornicu, reprezentanta a Uninvented Theatre.

Dupa o calatorie de doi ani prin habitatele Terrei, neinfricatii “exploratori” Dodi si Roni se intorc pentru a impartasi copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor si a animalelor. Simpaticul ursulet Dodi si vorbaretul lui prieten, Roni, ii asteapta pe copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani la o intalnire cu George, vulturii si acvilele.

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro. Participarea la eveniment se face pe baza de bilet: 10 ron/copil si 20 ron/adult.

 

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa

Adresa: Sos. General Pavel Kiseleff nr.1, sector 1, Bucuresti

Web: www.antipa.ro

Telefon: 021.312.88.26

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus