Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Excursie si atelier de brutarit cu Ikedoo
  • Excursie si atelier de brutarit cu Ikedoo
  • Excursie si atelier de brutarit cu Ikedoo
  • Excursie si atelier de brutarit cu Ikedoo

Daca primavara care s-a instalat in ultimele doua zile ii da copilului dumneavoastra pofta de distractie si de ceva iesiri in aer liber, Ikedoo Institute are planul ideal. Sambata, 22 martie, cu mic cu mare incolonarea la excursie.

Traseul: Bucuresti – Curtea de Arges – Arefu – Bucuresti. Plecarea se da la ora 8.30 de la sediul Institutului Ikedoo, iar cei mici se vor intoarce in jurul orei 18.00, in acelasi loc. 

In cadrul excursiei copiii cu varste incepand de la 6 ani se pot bucura de distractie cu simpaticii traineri Ikedoo, dar si de un atelier de brutarit, unde cei mici vor afla intregul drum al painii, de la grau si pana ce aceasta ajunge pe masa lor: cum se obtine faina, de cate tipuri este aceasta, dar si cum se prepara aluatul.

Chiar copiii vor fi cei care vor prepara aluatul pentru paine, il vor framanta si il vor modela, il vor coace si apoi, la final, vor culege si roadele muncii lor, cand vor degusta painea aburinda de casa. 

Si asta nu e tot! In excursia programata de Ikedoo juniorii se vor putea bucura si de o experienta inedita: tiroliana si tir cu arcul cu traineri specializati. Sigur ca nu vor sari peste masa de pranz, pe care o vor lua la restaurant, unde vor avea un meniu sanatos, cu ciorba de legume, snitel cu piure si salata si un desert.


Daca va doriti o astfel de experienta si pentru copilul dumneavoastra, nu mai ezitati si inscrieti-l rapid, caci locurile sunt limitate, iar inscrierile se pot faca pana duminica, 16 martie. Inscrierea se face prin achitarea costului excursiei (180 de lei de copil) la sediul Institutului Ikedoo sau prin trransfer bancar. 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus