Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Felicitari de ziua mamei la Degetarul Fermecat
  • Felicitari de ziua mamei la Degetarul Fermecat
  • Felicitari de ziua mamei la Degetarul Fermecat

Ziua de 8 Martie, una foarte speciala pentru mame dar si pentru cei mici, este ocazia perfecta pentru copii sa le daruiasca celor mai dragi fiinte cadouri deosebite create de manutele lor.

Artelier D, unul dintre cele mai importante nume din Bucuresti cand vine vorba despre ateliere pentru copii, ii asteapta sambata, 8 martie, pe copiii de toate varstele la Atelierul Degetarul Fermecat, gazduit de Libraria Bastilia.

Cei mici vor fi martori ai Povestii Ghiocelului (un basm dupa Hans Christian Andersen) si vor afla despre intamplarile emotionante prin care trece aceasta floricica chiar inainte de a se naste. 

Dupa povestea emotionanta despre curaj si frumusete, juniorii vor fi invitati sa-si demonstreze ei insisi curajul si priceperea, prin confectionarea unei felicitari inspirate din tehnica quilling, cu hartii subtiri si rasucite. Indiferent de varsta, cei mici vor fi ajutati sa faca propria lor felicitare, iar cei care le vor fi gazde se vor adapta nivelului de cunoastere si capacitatilor fiecaruia dintre cei prezenti.

Insa, ca o alternativa, pentru micutii de doi ani, tot Artelier D organizeaza si un atelier de Ziua Mamei, cu activitati potrivite  varstei lor. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0724 554 199, sau pe adresa de email: artelierd@yahoo.com


Atelierul Degetarul Fermecat se va desfasura la Libraria Bastilia din capitala, incepand de la ora 11.00. 

Libraria Bastilia 
Adresa: Piata Romana nr. 5, sector 1
Tel: 021 315 4314

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus