Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Forbes Kids Festival – Pași către viitor
  • Forbes Kids Festival – Pași către viitor

Revista Forbes KIDS organizează în această vară cel mai important festival dedicat copiilor: Forbes Kids Festival – Pași către viitor!

Spectacole de teatru, activități creative și educative, sport, dans și multă voie bună vor fi la prima ediție a Festivalului Forbes Kids care se va desfășura pe pajiștea Palatului Mogoșoaia sâmbătă, 7 iulie între 10:00-19:00.

Pe parcursul întregului festival părinții, alături de cei mici vor descoperi tainele diverselor profesii – medic, pilot, pompier, polițist, inginer, bucătar, fotograf sau olar.

Cei mici se vor bucura de o mulțime de activități: jocuri, concursuri și campionate de șah, ateliere de pictură și de desen. Totodată, ei se vor putea distra în voie la piscina cu bile, în corabia piraților, în cele două tobogane gonflabile și vor putea urca cu balonul cu aer cald.

De asemenea, Minimax va participa cu mascotele proprii (Mini, Max, Cuțulache, Pisicuța și Motanul Încălțat) și va împărți copiilor cărticelele de activități cadou. Cei mici vor putea face poze cu mascotele!

În cadrul evenimentului părinții sunt așteptați alături de cei mici la teatru, la Opera Comică și la film.

Nu vor lipsi mâncarea bună, muzica excelentă și înghețata delicioasă.

Intrarea la Forbes KIDS Festival este liberă.

Detalii, pe www.forbes.ro!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus