Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Improteens – curs de teatru de improvizatie
  • Improteens – curs de teatru de improvizatie
  • Improteens – curs de teatru de improvizatie

Spectacolul si ideea de a fi intotdeauna in centrul atentiei au reprezentat dintotdeauna o atractie speciala pentru adolescenti.

Iata de ce Pro Erudio School  of English vine cu o propunere foarte interesanta pentru adolescenti cu varste intre 12 si 18 ani: un curs de teatru de improvizatie, Improteens, al carui scop dincolo de a-i introduce in arta teatrala, este si acela de a a-i invata pe adolescenti cum sa gaseasca solutii la probleme, sa se integreze mai usor, sa isi dezvolte gandirea critica, sa devina mai empatici si sa depaseasca teama de a vorbi in public. 
Cursul le propune participantilor sa petreaca saptamanal doua ore de “eliberare”, imbinand non-conformismul cu imaginatia, doua ore in care sa invete razand. 
Obiectivele cursului sunt dezvoltarea aptitudinilor de lucru in echipa prin cooperare, relationare cu cei din jur, coordonare, intelegere reciproca si luarea deciziilor in grup; dezvoltarea abilitatilor de a vorbi in public, de a-si stapani emotiile si de a-si cunoaste limitele, dar si de a stapani arta improvizatiei; dezvoltarea aptitudinilor esentiale in viata de zi cu zi; atentie, concentrare, imaginatie, creativitate, spontaneitate,umor, etc; exersarea dictiei, atentiei si respiratiei; dezvoltarea expresivitatii corporale.
Modulul de curs Improteens are 8 sedinte de curs, fiecare a cate doua ore, si se se desfasoara in perioada 5 martie – 30 aprilie, la sediul Pro Erudio School of English. Pretul cursului este de 340 de RON. Cursul poate avea doar 5-10 participanti. Orarul urmeaza a fi stabilit dupa formarea grupelor.

 

Pro Erudio School of English
Adresa: Bd. George Cosbuc nr. 69, sector 5
Tel: 0724.527.838, 0741.389.897

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus