Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Invata sa fii PARINTELE PERFECT
  • Invata sa fii PARINTELE PERFECT
  • Invata sa fii PARINTELE PERFECT
  • Invata sa fii PARINTELE PERFECT
  • Invata sa fii PARINTELE PERFECT

Un nou eveniment dedicat parintilor, relatiilor pe care acestia le construiesc cu copiii lor si modului in care aceste relatii ii influenteaza pe juniori in dezvoltarea lor pentru mai tarziu, ii invita pe parinti la un dialog deschis.

Evenimentul „Relatii fericite, familii fericite” a ajuns la editia a cincea. Marti, 11 martie, incepand cu ora 18.30, cei care vor sa invete cum sa devina parinti perfecti pot participa la conferinta „Parintele perfect? Parintele de care copilul meu are nevoie”, o intalnire la care vor lua parte Claudia Jimeno Beltran si Cati Calin, din partea Centrului de Dezvoltare Personala AmaneSer.

Invitatele evenimentului ii vor ajuta pe parinti sa inteleaga mai bine, sa recunoasca si sa invete sa rezolve problemele si nevoile copiilor, dar si ale lor insile, atunci cand apar.

Evenimentul isi propune sa ofere familiilor o seara de discutii constructive, in care acestia sa aiba ocazia sa invete mai multe despre nevoile lor relationale si cum sa implineasca aceste nevoi la copiii lor, fie ca este vorba despre nevoia de a spune, de a fi ascultat, de a fi recunoscut, de a fi valorizat, nevoia de intimitate, nevoia de a visa, etc.

Parintii trebuie sa invete sa isi implineasca intai ei aceste valori in relatie cu ei insile si cu altii, si apoi sa ii ajute pe copii sa si le implineasca in relatie cu ei, ca si parinti. La „Parintele perfect? Parintele de care copilul meu are nevoie” parintii participanti vor invata sa descopere nevoile copiilor lor in functie de etapele lor de dezvoltare si provocarile pe care le intampina. De asemenea, ei vor invata sa fie cu adevarat parintii de care copiii au nevoie.

Intalnirea va avea loc de la ora 18.30 la Hotel Capital Plaza, iar pretul intrarii este de 50 de lei.

Evenimentul este organizat de centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer in parteneriat cu Urbankid.ro si Macmackids.ro.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus