Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Legendele Primaverii cu Trupa Tapusele la Urbanesc
  • Legendele Primaverii cu Trupa Tapusele la Urbanesc
  • Legendele Primaverii cu Trupa Tapusele la Urbanesc

Pentru ca este una dintre cele mai populare si mai atractive locatii pentru evenimente dedicate copiilor, restaurantul Urbanesc nu se dezminte si lanseaza o noua invitatie la evenimentele sale.

Trupa Tapusele, alaturi de Restaurantul Urbanesc isi asteapta spectatorii, cu mic cu mare, vineri, 28 februarie, de la ora 18.30, la spectacolul pentru copii “Legendele primaverii”.

 

Pentru ca locurile disponibile in mansarda Urbanesc sunt limitate la 30 , este indicat ca cei care isi doresc sa nu rateze acest eveniment sa se grabeasca deja cu rezervarile, la adresele de mail rusunicoleta3@gmail.com sau tapusele@gmail.com, sau prin telefon la numerele 0723.466.013 sau 0747.702.284.

 

Spectacolul dureaza 30 de minute, iar alte 30 de minute copiii vor participa la o joaca ce cu siguranta va fi pe gustul lor, caci vor avea parte de o adevarata distractie jucandu-se cu recuzita pentru spectacol.

 

Pretul biletelor este de 50 de ron, iar al doilea copil plateste 50% din valoarea biletului. Parintii beneficiaza de gratuitate.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus