Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • “Lumea nu este ce pare a fi” – arta pe intelesul copiilor
  • “Lumea nu este ce pare a fi” – arta pe intelesul copiilor
  • “Lumea nu este ce pare a fi” – arta pe intelesul copiilor

“Lumea nu este ce pare a fi” – arta pe intelesul copiilor

Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti gazduieste in aceasta perioada expozitia “Q.E.D”, cuprinzand lucrari semnate de Mircea Cantor, unul dintre cei mai importanti artisti romani contemporani.  Este pentru prima oara cand publicul romanesc are ocazia sa vada lucrarile lui Cantor, celebre in toata lumea.

Evenimentul este, pe de alta parte, si o ocazie extrem de importanta pentru copii sa intre in contact cu arta contemporana, cum altfel decat prin joc, atat de adorat de copii si atat de util ca tehnica de invatare si cunoastere. Copiii cu varste intre 2 si 10 ani sunt asteptati, gratie invitatiei lansate de asociatia Da’ de ce sa ia parte la programul “Lumea nu este ce pare a fi”, o lume speciala in care fiecare obiect se transforma in pretext de joaca. Incepand de sambata, 1 februarie, in fiecare zi de sambata si duminica din luna, familiile cu copii sunt asteptate sa se bucure impreuna de arta si sa participe la dezvoltarea imaginatiei celor mici, care vor avea timp si o ocazie excelenta pentru a transforma spatiul muzeului in loc de invatare prin joaca.

In cadrul programului exista si un atelier Ia care copiii sunt chemati si incurajati sa construiasca – alaturi de parinti, daca cei mici simt nevoia sau daca vor – propriile lor instalatii trecute prin filtrul propriu si ajutati de experienta pe care au acumulat-o plimbandu-se si vazand lucrarile semnate Mircea Cantor. Ei vor avea la dispozitie sfoara, pene, hartie, culori si colaj pentru a realiza cele mai inedite si mai speciale lucrari care ii vor ajuta sa isi aminteasca cu placere prima lor expozitie de arta contemporana.

Se poate participa la acest program numai pe baza de inscriere, care se poate face de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 16.00 la adresa de mail programari@asociatiadadece.ro, precizand numele programului, varsta si numele copilului. Taxa de participare este de 50 de lei pentru un parinte si un copil, 70 de lei pentru o familie de trei membri si 80 de lei pentru familiile cu patru membri. Se poate plati fie inainte de inceperea programului, la sediul Muzeului National de Arta Contemporana (numai daca ati primit prin email confirmarea inscrierii), dar se poate plati si cu cardul sau prin transfer bancar. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus