Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • MINUNITA SI VRAJITOAREA, la Opera Comica pentru Copii
  • MINUNITA SI VRAJITOAREA, la Opera Comica pentru Copii

Pe 28 februarie, de la ora 17.00, parintii si copii deopotriva sunt asteptati la un spectacol care s-a bucurat de un mare succes de public: “Minunita si Vrajitoarea”, povestea baletului fiind bazata pe un basm popular romanesc.

Regia si coregrafia este semnata de Mihai Babuska, artist a carui cariera a fost puternic marcata de colaborarea cu Opera Nationala Bucuresti, dar si de cea cu trupa de dans clasic si contemporan “Fantasio” din Constanta (creata de Oleg Danovski), in calitate de prim solista.

Scenografia spectacolelor este realizata de Viorica Petrovici, asistent de coregrafie este Catalin Caracas, iar colajul muzical este conceput de Alexandru Istrate. In distributie ii veti aplauda pe balerinii Operei Comice Pentru Copii: Theodora Munteanu, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Alis Gheorghe, Claudia Iagar, Sabina Chirila, Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Daniel Manea, Ionut Birjovanu, Octavian Iuga, Andrei Dogaru.

Sediul Operei Comice pentru Copii este situat in Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti.

Rezervarile se pot face la numarul de telefon 021/319.28.19, de luni pana vineri intre orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, pe baza rezervarii anterioare sau in limita locurilor disponibile, cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus