Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Open Day la British Council. Eveniment gratuit pentru întreaga familie
  • Open Day la British Council. Eveniment gratuit pentru întreaga familie
  • Open Day la British Council. Eveniment gratuit pentru întreaga familie

British Council București îi așteaptă pe părinți și copii la o serie lecții demonstrative, ateliere și prezentări interactive organizate marți, pe 10 aprilie, în cadrul evenimentului Open Day. Evenimentul este gratuit și cuprinde o zi plină de activități distractive pentru părinți și copii cu vârste între 3 și 17 ani prin care aceștia pot afla mai multe despre activitatea British Council la 80 de ani de la înființarea centrului din România.

Vor avea loc prezentări pentru părinți și lecții demonstrative pentru copii în același timp, astfel încât cei mici să vadă cum se desfășoară cursurile, în timp ce părinții pot afla mai multe despre metodele de predare British Council. De asemenea, părinții vor putea cunoaște profesorii și vor afla cum să îi ajute pe cei mici să învețe limba engleză acasă. 


Adolescenții pot participa la o  sesiune informativă despre examene și viața de student în Marea Britanie, precum și la o ședință demonstrativă de dezbateri academice în limba engleză.


Pentru părinții cu copii între 3 și 12 ani programul include două sesiuni identice, între orele 12:00 - 14:00 sau 18:00 - 20:00, iar pentru părinții cu copii între 13 și 17 ani sau adolescenți peste 14 ani există o sesiune, organizată între 12:00 - 14:00. 

Participanții la eveniment vor avea ocazia să câștige și abonamente la biblioteca @British, locuri la programul de vară Summer in the City sau la atelierele de conversație în engleză BritTeen.


“De 80 de ani, milioane de părinți din întreaga lume au încredere în noi și în metoda noastră de predare. Au încredere că, odată ce trec pragul nostru, copiiii vor învăța limba engleză cu plăcere, vor avea parte de cei mai buni profesori, vor fi în siguranță și se vor dezvolta frumos. Profesorii noștri urmăresc să creeze un mediu în care toți elevii să se simtă incluși și apreciați, cursurile încurajează creativitatea, gândirea critică și încrederea în sine a participanților, iar politica noastră de Protecție a Copilului este aliniată la cele mai înalte standarde internaționale” a declarat Kevin McLaven, Director English Language Services în cadrul British Council România. 


Părinții și copiii care vor să afle mai multe despre oportunitățile care îi așteaptă la centrul British Council din București se pot înscrie la Open Day trimițând un e-mail la rsvpevents@britishcouncil.ro până pe data de 5 aprilie, în care să menționeze intervalul orar dorit, numele lor și al copiilor,  vârsta copiilor și datele de contact. Evenimentul este gratuit, dar locurile sunt limitate. 


Mai multe detalii despre Open Day sunt disponibile pe website-ul British Council.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus