Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Parenting prin ochii copilului
  • Parenting prin ochii copilului
  • Parenting prin ochii copilului
  • Parenting prin ochii copilului

Parenting prin ochii copilului

Unul dintre numele cele mai importante din domeniul parentingului, Jody Pawel vine la Bucuresti pentru prima oara pentru a-i intalni pe parintii din Romania, si pentru a tine prima sa conferinta aici, dedicata mamelor dar si cresterii copiilor. Pawel se va afla in tara noastra in perioada 21-24 februarie, in cadrul unor evenimente care constau intr-o conferinta nationala cu doua subiecte foarte importante atat pentru parinti cat si pentru copii.

Cu aceasta ocazie ea va fi invitata si la o intalnire cu presa si la o seara speciala dedicata mamelor. Conferinta , intitulata „Parenting prin ochii copilului” este dedicata parintilor si bunicilor, dar si cadrelor didactice sau bonelor si tuturor celor care sunt implicati in educarea copiilor. Participantii sunt asteptati de Jody Pawel impreuna cu Urania Cremene, pe 22 februarie, la Crystal Ballroom Bucuresti. Temele care se vor dezbate sunt „Eu vreau libertate – ai mei ma vor responsabil” si „Mami, tati, nu o sa fiu fetita toata viata. Cum o sa fiu eu ca femeie?”.

Pawel este autoarea metodologiei Parent’s Toolshop, celebra in Statele Unite ale Americii si de peste 30 de ani este lider mondial in educarea parintilor, facilitand cursuri pentru mii de parinti, educatori, consilieri, profesori si psihologi din SUA si din intreaga lume. Este membru al „Advisory Board of the National Effective Parenting Initiative” inca de la infiintare, din care fac parte cei mai bine cotati autori de parenting din Statele Unite.

Consilier si consultant social, parental si familial acreditat, licentiata de National Council of Family Relations, presedinte al Parent’s Toolshop Consulting Ltd, este responsabila de intreaga retea de consilieri parentali pe care i-a certificat in ultimii treizeci de ani, in intreaga lume.

Prezenta sa in Romania este un eveniment extrem de important, facilitat si anuntat de catre celebrul, deja, Atelier de Creatie si Recreatie Lumea lui Momo, impreuna cu Urania Cremene, Expert Parent’s Toolshop.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus