Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Sa ne imprietenim cu animalele salbatice
  • Sa ne imprietenim cu animalele salbatice

Localizare

Joi, 6 martie, MiniArtShow va invita prichindeii la o intalnire extrem de speciala in Bucureti Mall, de la ora 17.30. “Sa ne imprietenim cu animalele salbatice”este atelier de stimulare senzoriala destinat copiilor mici,10 – 24 de luni.

Astfel, cei mici vor face cunostinta cu leul, tigrul, maimuta, pantera, sarpele  cu ajutorul figurinelor de platisc, a marioneteleor, dar si a diferitelor materiale senzoriale. De exemplu, cu ajutorul lazii senzoriale, a nisipului kinetic, se va reconstitui peisajul savanei.

Nisipul kinetic este un material senzorial aparate, care stimuleaza si abilitatile motorii, dar si creativitatea. Este un produs non-toxic, care nu contine subastante alergene si este format din 98% nisip cu o granulatie foarte fina si doi polimeri.

Pretul este de 50 lei / copil (adultii nu platesc), iar toate materialele necesare atelierului intra in costul biletului. Inscrierile se pot face pe www.miniartshow.ro, iar mai multe detalii puteti obtine la miniartshow@yahoo.com sau 0749 41 9999.

Adresa: Bucuresti Mall, etaj 2,Calea Vitan 55-59, sector 2, Bucuresti

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus