Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Spectacol Caritabil de Crăciun “Călătoria Steluței”, pus în scenă de copiii de la Mia’s Children și The Door
  • Spectacol Caritabil de Crăciun “Călătoria Steluței”, pus în scenă de copiii de la Mia’s Children și The Door

Asociația Hai Să Ajutăm continuă tradiția spectacolelor de Crăciun în care actorii sunt chiar copii din fundațiile Mia’s Children și The Door! Spectacolul se va desfășura pe 22 decembrie ora 19.00 la Conservator.

Intră și tu în spiritul Sărbătorilor cu un spectacol pentru toată familia, pus în scenă de micii actori din centrele umanitare Mia’s Children și The Door! Copiii, care nu și-au lăsat situația mai puțin favorabilă să le fure bucuria sărbătorilor, au pregătit piesa de teatru “Călătoria Steluței” alături de multe alte momente de magie și canto care te vor induce într-o atmosferă de poveste.


Care este programul spectacolului de Crăciun?

Reprezentația din decembrie a devenit deja o tradiție, iar în fiecare an, cei mici se străduiesc să dea tot ce au mai bun pentru a pune un zâmbet pe chipurile spectatorilor.

În această iarnă, copiii au în plan să ne conducă într-o călătorie magică  în care ne vom întâlni cu personaje fantastice. „Călătoria Steluței” este o piesă despre speranță și despre bunătate care va fi jucată pe scena Conservatorului chiar de copiii din centrele de plasament Mia’s Children și The Door. Biletul costă 35 de lei, iar fondurile strânse merg către un Crăciun mai frumos pentru acești copii. 

Spectacolul e mai mult decât o piesă de teatru, cuprinde un dans de inspirație Louie Fuller, câteva surprize la care actorii muncesc de zor, și un număr de magie susținut de Mydas, semifinalist la Românii au Talent.

Momentele artistice sunt pregătite sub îndrumarea asociației Hai sa Ajutăm, iar coordonatoarea proiectului, Laura Dolis, e alături de cei mici pentru a-i ajuta să-și exprime și dezvolte talentul.


Cum poți ajuta?

Dacă știi cât de importante sunt Sărbătorile pentru cei mici, poți fi una din persoanele care îi va ajuta să aibă sala plină. Copiii, mai presus de toate, au nevoie de aplauze și de încurajare, un public încântat fiind, poate, cel mai frumos cadou de Crăciun.

Prețul unui bilet este de 35 de RON, bani ce vor fi donați caselor Mia's Children și The Door, de unde provin copiii.

Biletele sunt puse la dispoziție de organizatorii evenimentului: Laura - 0745793046 și Cristi - 0732307003

Vino să-i susții pe cei mici pe 22 decembrie, ora 19.00 la Conservator!

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/2155498907809215/


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus