Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Stylish Mom – eveniment de fashion la Predeal
  • Stylish Mom – eveniment de fashion la Predeal
  • Stylish Mom – eveniment de fashion la Predeal

Ai nevoie de un scurt city break alaturi de familie, imbinand relaxarea si pasiunea pentru moda cu preocuparea fata de familie si responsabilitatea? Atunci Stylish Mom Fashion&Family Break este exact ceea ce ai nevoie!

In primavara aceasta Stylish Mom se extinde, cu un concept nou, anume acela de Fashion&Family Break, ce va avea loc la Predeal in perioada 28-30 martie.

Noul concept permite doamnelor sa petreaca si un timp de calitate in familie dar si sa participe la evenimentul de fashion Stylish Mom cu Rovena Andrei. Fiecare dintre membrii familiei va avea parte de activitati separate, in concordanta cu varsta lor. Dincolo de obisnuitele activitati de joaca,cei mici vor putea participa si la atelierul de creativitate “Luna de pe cer”, doua ore in care cei mici vor fauri obiecte din materiale naturale. Fetele vor putea confectiona o bijuterie din lana, iar baietii vor imbraca in pasla o minge colorata cu care se vor putea juca. Atat fetele cat si baietii vor lucra apoi un animal de padure din material reciclabile. 


In plus, intreaga familie va putea avea acces gratuit la spa-ul hotelului.

Locatia pentru acest city break este Hotelul Orizont din Predeal, o locatie stylish, pe gustul tuturor si mai ales family friendly.

Mini-vacanta la Predeal incepe de vineri seara, iar intalnirea Stylish Mom cu Rovena Andrei va avea loc sambata, 29 martie, de la ora 10.00 la ora 13.00, in doua sesiuni si coffee break.

Primul eveniment Stylish Mom a avut loc in decembrie 2013 in Bucuresti, fiind un prilej foarte bun pentru mame si viitoare mame pasionate de moda si stil de a participa la o discutie extrem de interesanta de cateva ore cu stilistul Rovena Andrei, si de a sta de vorba despre interesele lor vestimentare, dincolo de activitatile si preocuparile materne. 

Tarifele pentru evenimentul Stylish Mom Fashion&Family Break de la Predeal incep de la 750 de RON pentru un parinte cu un copil cu varsta sub 6 ani (in pat cu parintele) si 850 de RON pentru un parinte cu un copil peste 6 ani, si ajung pana la 1390 de RON de familie cu doi copii in camera dubla executive. Preturile pachetelor includ cazarea si mesele pentru week-end, participarea la evenimentul Stylish Mom cu Rovena Andrei si participarea copiilor la atelierul Luna de pe cer, ca si accesul la spa-ul hotelului.

Termenul maxim pana la care se pot face inscrierile este 20 martie

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus