Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • TABLOUL MEU PENTRU MAMA – Atelier creativ pentru copii
  • TABLOUL MEU PENTRU MAMA – Atelier creativ pentru copii
  • TABLOUL MEU PENTRU MAMA – Atelier creativ pentru copii

8 Martie - sarbatoarea mamelor si a femeilor din intreaga lume - va ocaziona un nou atelier de creatie marca Lumea lui Momo, in care cei mici vor confectiona cadouri de suflet pentru mamici, intr-o atmosfera speciala.

Lumea lui Momo, celebra pentru atelierele sale extrem de interesante, dedicate copiilor dar si adultilor, invita la acest sfarsit de saptamana la un nou atelier, de data aceasta dedicat mamelor.

Atelierul de creativitate „Tabloul meu pentru mama” este dedicat zilei de 8 Martie si se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 6 ani.

Copiii, alaturi de mamici, sunt invitati sambata, 8 martie, de la ora 11.00 la sediul Lumii lui Momo, sa intre in casuta colorata, si sa pregateasca mamelor un cadou deosebit, intr-o zi deosebita pentru acestea. Cu manutele lor, juniorii vor picta, vor lipi, vor decupa, vor desena si vor infasura franghie – toate pentru crearea unui tablou in centrul caruia va sta amprenta manutei lor, asa cum este ea la varsta la care probabil pregatesc primul cadou pentru mama, dar si o imagine cat mai apropiata de cea a mamei, asa cum o vad cei mici.

Fiecare copil va putea sa isi lase imaginatia sa zburde, astfel incat sa pregateasca mamei cea mai frumoasa surpriza, asa cum simte el. Iar la final, mamicile vor avea parte si de o surpriza din partea organizatorilor.

Inscrierile se pot face pe mail, la lumealuimomo@gmail.com.

Lumea lui Momo
Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1
Telefon 0723.565.113

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus