Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Teatrul Vienez pentru copii face inscrieri
  • Teatrul Vienez pentru copii face inscrieri
  • Teatrul Vienez pentru copii face inscrieri

Teatrul Vienez pentru copii face inscrieri

Trupa din Bucuresti a Teatrului Vienez pentru copii face inscrieri. Noii cursanti, pasionati de lumea teatrului, de scena si de tot ce inseamna lumina reflectoarelor, sunt asteptati pana pe data de 9 februarie 2014 sa se inscrie in echipa “Copiii joaca teatru”. Preselectiile vor avea loc la fiecare sfarsit de saptamana, la sediul Teatrului Vienez pentru copii, din Teatrul de pe Lipscani, nr. 53.

Ai intre 7 si 18 ani, esti pasionat de teatru si iti place sa dai tot ce poti pe scena, in fata spectatorilor dornici de nou? Locul tau poate fi la Teatrul Vienez pentru Copii! Insa nu vei afla acest lucru decat mergand la preselectii si inscriindu-te in cea mai interesanta trupa de teatru dedicata copiilor si adolescentilor.

Pentru cei interesati, formularul de inscriere se poate descarca si de pe www.bucuresti.teatrulvienezdecopii.ro, sectiunea Ateliere si Cursuri. Atelierele de selectie sunt programate pentru luna februarie, iar cursurile propriu zise si antrenamentele incep din martie.

Teatrul Vienez pentru Copii a fost infiintat in anul 1994 la Viena de catre actrita si regizoarea austriaca Sylvia Rotter, ca o organizatie non-profit, non-guvernamentala. Este o initiativa extrem de profesionista si ofera celor mici sansa de a se pregati atat in sfera lingvistica, cat si de a invata tehnici de respiratie, si lucru in echipa.

De asemenea, ei invata sa aiba incredere in propriile forte, sa interactioneze si sa se autodescopere. In fiecare an copiii care fac parte din trupa Teatrului Vienez pentru copii pregatesc cate un spectacol dupa un autor clasic, sub indrumarea unei echipe de actori profesionisti. Spectacolele sunt sustinute in cadrul unei ministagiuni a peste 10 reprezentatii, si sunt deschise publicului larg. In cei cinci ani de activitate trupa din Bucuresti a jucat spectacolele “Visul unei nopti de vara” (Shakespeare), “Bolnavul inchipuit” (Moliere), “Galcevile din Chioggia” (Goldoni), “Risipitorul” (Raimund) si “Pusculita” (Labiche). Urmatorul spectacol, cel pentru anul 2014, se va juca in toamna acestui an si ramane o surpriza deocamdata.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus