Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Ultima “noapte printre giganți” la Muzeul Antipa
  • Ultima “noapte printre giganți” la Muzeul Antipa

Pe 8 septembrie, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani să petreacă ultima noapte memorabilă printre cele mai mari mamifere care au existat vreodată pe Pământ!

Aflat la a 6-a ediție, „O noapte printre giganți” a strâns până acum aproape 700 de participanți care și-au petrecut noaptea la Muzeu și au adormit lângă Deinotherium gigantissimum visând, poate, la lumea uriașilor de altădată. Pe 8 septembrie ar eloc ultima “întâlnire” din cadrul acestei ediții.

În prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame au parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor, oferite de către DaVinci Learning. 

Sosirea micuților este stabilită pentru ora 21.00, iar părinţii sunt aşteptaţi să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8.30, după ce copiii au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de către sponsorul programului.

Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numărul de tel: 021.305.60.31.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil; 300 Ron/doi frați; 400 Ron/trei frați.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus