Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Ursul Pacalit de Vulpe la Teatrul Zurli
  • Ursul Pacalit de Vulpe la Teatrul Zurli
  • Ursul Pacalit de Vulpe la Teatrul Zurli
  • Ursul Pacalit de Vulpe la Teatrul Zurli

Ursul Pacalit de Vulpe la Teatrul Zurli

Un nou weekend de voie buna si invatare prin joc se deschide in fata copiilor. Teatrul Zurli ii asteapta si la acest sfarsit de saptamana pe prichindeiii avizi de povesti jucate intr-un mediu neconventional, la spectacolul “Ursul pacalit de vulpe”. Teatrul Zurli va sustine cele doua reprezentatii de weekend cu aceasta piesa sambata, 22 februarie si duminica, 23 februarie, de la orele 10.30 si 12.00, in locatia din Calea Victoriei nr. 155, la Puzzle Café.

 

Povestea vulpii sirete care profita de ursul naiv este o istorie din care cei mici vor trage cu siguranta invataminte importante, mai ales ca in varianta Teatrului Zurli povestea imbina elemente de folclor cu intamplari si expresii din lumea cotidiana.

 

Si de acesta data spectacolul va fi unul interactiv, copiii avand sansa de a deveni complici la cele petrecute pe scena. Ei vor putea canta, dansa si da replici la randul lor, fiind un adevarat sprijin pentru eroii din poveste. De asemenea, nu vor lipsi momentele de atren dinaintea spectacolului propriu-zis, cele in care copiii vor dansa si vor primi aplauzele parintilor si ale intregii audiente, iar apoi vor fi premiati cu bomboane.

 

Biletele la spectacolele Teatrului Zurli costa 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adlti, iar copiii sub doi ani nu platesc bilet. Cei interesati pot face rezervari la numarul 0728.295.872 sau pe mail, la contact@zurli.ro

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus