Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Viata de Cuplu pe Intelesul Parintilor
  • Viata de Cuplu pe Intelesul Parintilor

Daca este ceva ce parintii uita de multe ori atunci cand in viata lor apar copiii, mai ales cand sunt mai multi si nevoile lor cresc, este sa fie si un cuplu, dincolo de a fi indispensabilii “mami” si “tati”.

Pentru ca mamicile si taticii din Romania sa invete sa redevina cuplul indragostit care erau inainte de a deveni doar parinti, seria de evenimente Serile Totul Despre Mame ii asteapta din nou vineri, 28 februarie la o noua intanire.

 

De data aceasta invitat va fi psihoterapeutul Gaspar Gyorgy, presedintele Asociatiei Multiculturale pentru Psihologie si Psihoterapie, care va vorbi despre “Viata de cuplu pe intelesul parintilor”, despre cum sa reinvatam sa fim si sotii si mame in acelasi timp, despre cum sa invatam sa discutam fara sa iscam un scandal pe orice tema si sa ne simtim din nou confortabil alaturi de partenerul de viata.

Evenimentul va avea loc la Libraria Humanitas de la Cismigiu. Intrarea este gratuita. Pentru aprintii care vin insotiti de copii la eveniment, asociatia De dragul artei a pregatit pentru cei mici un atelier special, la care sunt asteptati cu drag. Atelierul “Povesti din Japonia”.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus