Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Ziua Europei, sarbatorita in Parcul Cismigiu
  • Ziua Europei, sarbatorita in Parcul Cismigiu
  • Ziua Europei, sarbatorita in Parcul Cismigiu

Primaria Bucuresti, prin Prodeus, impreuna cu Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, organizeaza duminica, in Parcul Cismigiu, a IV-a editie a evenimentului "Piata Statelor Membre ale Uniunii Europene". In Bucuresti, evenimentul serbeaza Ziua Europei, diversitatea culturala a Uniunii Europene si implinirea a 10 ani de la integrarea Romaniei in UE.

Potrivit news.ro, de ziua Europei, cei prezenti in Parcul Cismigiu, parinti sau copii, se vor putea intalni, intr-un cadru nonformal, cu reprezentanti ai ambasadelor tarilor membre ale Uniunii Europene participante la acest eveniment. Totodata, bucurestenii vor putea admira obiceiurile, traditiile, ofertele turistice si gastronomia specifice acestor state, anunta primaria.

De asemenea, vor fi organizate si ateliere de creatie de coifuri, rame, steaguri, cutii si facepainting, iar pe aleile ce conduc la foisorul din Parcul Cismigiu, mesteri traditionali romani vor prezenta mestesuguri mai putin cunoscute - olarit, fierarit, linogravura, tesut la razboi orizontal si vertical.

In acelasi timp, va avea loc un program artistic international unde vor fi prezentate momente de muzica si dans, specifice atat Romaniei, cat si altor tari membre ale Uniunii Europene.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus