Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Ziua Mamei la Atelierul de joaca Zurli
  • Ziua Mamei la Atelierul de joaca Zurli
  • Ziua Mamei la Atelierul de joaca Zurli

Atelierul de joaca Zurli, sarbatoreste la acest sfarsit de saptamana toate mamele, in cadrul unui eveniment special intitulat "Mama mea e o printesa", gazduit de Zana Buna si de Zdranganel.

Zana Buna si Zdranganel ii asteapta sambata, 8 martie si duminica, 9 martie pe copii - insotiti de parinti – la sarbatoarea tuturor mamicilor.

Atelierul de joaca Zurli sarbatoreste toate mamicile in cadrul evenimentului „Mama mea e o printesa”, ce va avea loc la Carousel Cafe, de la ora 10.30 si 12.00.

La acest atelier juniorii vor confectiona coroane pentru printi si printese, totul in atmosfera fireasca de veselie cu care atelierele de joaca Zurli i-au obisnuit pe copii. Mamici, tatici si copii se vor prinde intr-o joaca extrem de vesela, iar la finalul intalnirii toata lumea va canta si va dansa pe cele mai cunoscute cantece dedicate Mamei, fiinta cea mai importanta din universul unui copil. 


Atelierul este deschis copiilor cu varste intre 2 si 7 ani, dureaza o ora, iar participarea costa 50 de lei. Pentru cel de-al doilea copil al familiei se acorda reducere 50%. 

Carousel Cafe
Str. Marcel Iancu nr.9, sector 3
Tel: 0729.396.634

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus