Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Zumba si street dance in familie
  • Zumba si street dance in familie

Pentru ca timpul petrecut cu familia si ingrijirea copiilor sunt importante, dar si refacerea organismului dupa o nastere sau poate chiar mai multe, sunt la fel de importante, Dance Prestige Studio vine cu o oferta de nerefuzat pentru mame.

Inca din luna februarie, la studioul de dans si aerobic din incinta Magazinului Cocor, exista o oferta de nerefuzat pentru mamici si copii.

La Dance Pretige mamicile beneficiaza de o ora de Zumba cu Violeta Buda, iar juniorii de o ora de streetdance cu Simona Mereu, in acelasi interval orar. Si inca la tarife de nerefuzat! Rezolvati in acest fel doua probleme dintr-o singura vizita: si silueta ingrijita si copil distrat!

Cursurile au loc in week-end, sambata si duminica, intre orele 14.00 si 15.00, astfel incat doamnele sa nu fie nevoite sa isi strice programul pentru a ajunge la Dance Prestige. 

Abonamentele Family Pack costa de la 240 de ron pe luna (2 membri/8 sedinte) si ajung la 360 de ron pe luna (3 membri/8 sedinte). Daca v-am convins, va puteti inscrie la numarul de telefon 0725.647.992 sau pe email, la info@danceprestige.ro. 

Dance Prestige Studio 
Adresa: Magazinul Cocor, etaj 4
Tel: 0725.647.992

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus