Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Răsfăț de Revelion: 5 cocktailuri delicioase pentru copii

0
Răsfăț de Revelion: 5 cocktailuri delicioase pentru copii
Noaptea dintre ani este una dintre cele mai așteptate evenimente în rândul copiilor, nu? Peterecere, dulciuri, dans, confetti și... cocktailuri, de ce nu?! Fără alcool, bineînțeles! Iată 5 rețete bazate pe combinaţii de sucuri de fructe, siropuri şi arome delicioase pe care le poți pregăti prichindeilor de Revelion!

Mmmmm, cocktailuri... cei mici vor fi super încântați! Mai ales că sunt colorate, frumos aranjate şi au şi tot felul de jucării în ele. Cumpără de la magazin tot felul de paie, umbreluţe şi alte figurine sau jucării pentru a decora cocktailurile destinate prichindeilor.


Pisica atomică

Un cocktail delicios şi uşor înţepător la gust, dar nu într-un mod neplăcut. Este realizat dintr-o combinaţie de părţi egale de suc proaspăt de portocale şi apă tonică. Într-un pahar înalt, de cocktail, se pune  nişte gheaţă pisată, apoi se toarnă amestecul din suc de portocale şi apă tonică. Se decorează cu o felie de portocală şi un pai colorat.


Cenuşăreasa

Se prepară din două părţi de suc de portocale, două de suc de ananas şi câte o parte de suc de lămâie, apă minerală şi sirop gomme (un soi de sirop de zahăr). Se amestecă aceste ingrediente în blender alături de gheaţă mărunţită şi se serveşte cocktail-ul în pahar cu umbreluţă, pai şi o felie de portocală pe margine.


Cocktail Tarzan

Băutura se face din 3 părţi de suc de portocale, tot atâtea de suc de ananas, 2 de iaurt şi câte 1/4 părţi de sirop de grenadine sau suc de lămâie. Se adăugă şi o lingură de miere. Se amestecă bine toate ingredientele şi apoi se toarnă în pahar. Se decorează cu o felie de portocală pe margine şi, după preferinţă, şi cu o cireaşă.


Limonadă roz

Este creat din cuburi de gheaţă mărunţite, 2 părţi de suc de lămâie, 2 măsuri de sirop gomme, 1 măsură sirop grenadine şi 4 măsuri de apă rece, minerală sau plată. Ingredientele se amestecă bine în blender şi se servesc în pahar, cu o felie de lămâie pe margine şi un pai colorat, cu o formă amuzantă de inimioara sau de floricică.


Cocktail Brontozaur

Se amestecă trei măsuri de suc de grepfrut cu tot atâtea de limonada gata preparată. Se adăugă peste acestea 1/2 măsură de suc de lămâie şi 1/2 măsură de sirop Grenadine. Apoi totul se mixează în blender cu gheaţă pisată. Se serveşte băutura în paharul înalt şi decorează-l cu paie amuzante şi felii de lămâie.

Petrecere frumoasă!


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus