Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Revoltător! Un copil internat la „Marie Curie” le-a fotografiat pe infirmiere lustruind mașina unei șefe de secție

0
Revoltător! Un copil internat la „Marie Curie” le-a fotografiat pe infirmiere lustruind mașina unei șefe de secție
Un copil internat la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie” le-a fotografiat, de-a lungul câtorva luni, pe mai multe infirmiere ale spitalului, care îi spală și îi lustruiesc mașina Mihaelei Bălgrădean, șefa secției Nefrologie Pediatric. Imaginile au fost publicate pe Tolo.ro.

Situația revoltătoare de la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie” reiese cu ușurință din imaginile în care se vede cum infirmierele și asistentele dau cu apă pe mașină, o lustruiesc bine și fac curat inclusiv în interiorul autoturismului. Fotografiile au fost făcute pe parcursul mai multor luni.

Contactată de Tolo.ro, Mihaela Bălgrădean a recunoscut că „le mai roagă” pe infirmiere să îi spele mașina, pentru că ea nu are timp să își ducă autoturismul la spălătorie.


► Citește și Când trebuie să mergi de urgență cu copilul la spital? Recomandările unui medic pediatru


„Știți, acolo unde locuiesc eu, îmi las, de obicei, mașina sub niște copaci. Mai cad lucruri… Cum vin la muncă de dimineață, de la 7, nu am timp să îmi spăl geamurile. Așa că le rog pe infirmiere să mă ajute. Eu le-am rugat doar să mă ajute la geamuri, nu am când să merg la spălătorie”, spune Bălgrădean.

Managerul spitalului spune că va avea o discuție cu șefa de secție și că această situație nu i se pare normală.

Foto: Tolo.ro


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus