Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Centrul K-Sport 2002

0
 Centrul K-Sport 2002

Adresa: Valea Cascadelor nr.21, sector 6

Tel: 0725.419.740, 021.490.00.34

Web: www.k-sport.ro

 

Sub deviza “K-Sport – Zambetul Trupului”, centrul sportiv K-Sport 2002 este gandit ca o oaza de liniste in care sportul si dezvoltarea cat mai frumoasa a copiilor, atat din punct de vedere fizic cat si psihic, sunt o prioritate. Amplasat in partea de vest a Capitalei, K-Sport 2002 este un adevarat centru sportive pentru locuitorii din zona invecinata, dar nu numai, caci asa cum vestile bune circula repede, asa si vestile despre profesionalismul si dedicatia cu care se lucreaza la K-Sport au adus clienti noi din toate zonele Bucurestiului.

Copiii in primul rand, dar si adultii au aici o serie intreaga de activitati din care sa aleaga. La K-Sport 2002 veti gasi doua piscine, sali de balet, de dans, salina pentru practicarea gimnasticii si multe alte facilitati deosebit de interesante. De asemenea, cei interesati sa faca sport la K-Sport pot opta pentru inot, balet, dans, scrima sau arte martiale. Lectiile de balet se adreseaza copiilor cu varste peste 3 ani, la fel ca si orele de dans, in timp ce la zumba va puteti duce copiii numai daca au peste 5 ani. Scrima se adreseaza copiilor cu varste de peste 7 ani, iar la karate pot merge doar daca au peste 5 ani. O noutate absoluta pentru cluburile din Bucuresti, gimnastica in salina este una dintre cele mai speciale si mai sanatoase activitati la K-Sport 2002 si se adreseaza copiilor cu varste de la 1 an si jumatate, dar si adultilor.

Cand vine vorba despre inot, e bine de stiut ca piscinele sunt create in mod special pentru pielea sensibila a bebelusilor si copiilor, iar una dintre piscine este folosita exclusiv de catre copiii mici. In ambele piscine apa este filtrata cu nisip cuartos si dezinfectat cu ajutorul razelor UV. La cursurile de inot pot participa copii incepand de la 8 luni.

Pentru adulti K-Sport 2002 ofera cursuri de aqua gym, dans, gym in salina, zumba, scrima, inot, pilates, fitball, aerobic si cardio-dance.

In sezonul rece, cu K-Sport 2002 puteti participa si la lectii de schi, atat pentru copii peste 2 ani cat si pentru adulti.

Lorand Kacso, cel care este fondatorul si managerul acestei scoli este fost membru al lotului national roman de schi, asistent universitar Drd. la Academia Nationala de Educatie Fizica si si Sport. Kacso este pasionat de schi, aceasta fiind prima sa mare dragoste in lumea sportului, dar o pasiune speciala in viata sa este si inotul, pe care a incercat sa il aduca in viata copiilor, si prin intermediul K-Sport 2002.

 

Localizare

Galerie Foto

 • Centrul K-Sport 2002
 • Centrul K-Sport 2002
 • Centrul K-Sport 2002
 • Centrul K-Sport 2002
 • Centrul K-Sport 2002
 • Centrul K-Sport 2002

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus