Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Cluburi sportive

0
Cluburi sportive
Cluburi sportive

Sportul a fost si ramane intotdeauna nu numai una dintre cele mai bune modalitati de petrecere a timpului liber pentru copii, dar si o activitate extrem de sanatoasa si de educativa. Nu-i asa ca si tu ti-ai dori mai degraba sa alergi pentru a  ajunge la timp la antrenamentul de fotbal al baietelului sau la orele de dans ale fetitei tale, decat sa ii vezi instalati acasa, in fata calculatorului simuland lupte si misiuni periculoase sau in chip de super-eroi batandu-se cu te miri ce inamici numai de ei si computer stiuti?

 

Nimic nu e mai simplu decat sa incerci sa vezi care sunt aptitudinile copilului tau si ce inclinatii crezi ca are si sa incepi sa experimentezi cu el. Vei afla, in acest fel, ce ii place sa faca, pentru ca un lucru este sigur; vei gasi cu siguranta un sport sau o posibilitate de antrenament fizic care sa il faca pe cel mic sa raspunda pozitiv la aceasta experienta, pentru ca ceea ce au copiii nevoie inca de la varste mici si pana in adolescenta si chiar mai tarziu este miscare si sport, este consumarea energiei si eliberarea tensiunilor negative pe care cu totii, mici si mari, le acumulam.

 

De aceea ne propunem sa prezentam pe rand cluburile sportive din toate cele sase sectoare ale capitalei si chiar si din imprejurimile Bucurestiului, pentru a alege in cunostinta de cauza locul cel mai bun pentru familia ta!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus