Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Fun Science Romania

0
Fun Science Romania
Stiinta pe intelesul copiilor, educatie prin joaca si distractie, concepte noi, abordari noi. Aceasta este propunerea Fun Science Romania pentru familiile cu copii cu varste intre 4 si 12 ani.

Un nume foarte important in Europa in ceea ce priveste activitatile educative pentru copii, Fun Science este prezent si in Romania.

Prin concepte noi si inovatoare, Fun Science Romania isi propune sa aduca lumea stiintei mai aproape de copii, intr-o maniera unica, printr-o serie de activitati special dedicate lor. In cadrul experimentelor stiintifice pentru copii, care au si o importanta latura distractiva, cei mici descopera ca ceea ce ei credeau ca este magic este de fapt stiintific si, in timp ce se joaca, isi insusesc notiuni fundamentale din diferite discipline stiintifice.

Programele Fun Science Romania sunt complementare programelor scolare, ajutand la asimilarea conceptelor fundamentale. 


Pe de alta parte, Fun Science ofera parintilor si educatorilor noi forme de distractie si educare a copiilor in cadrul organizarii de petreceri si ateliere scolare.


Programele Fun Science sunt prezentate de o echipa condusa de Profesorul Trasnit, si sunt bazate in totalitate pe aplicatii practice si participare, pentru ca la Fun Science echipa crede in educatie prin experimente, pornind de la cuvintele intelepte ale lui Confucius: “Mi s-a spus si am uitat. Am vazut si am inteles. Am facut si am invatat”.

Daca optati pentru o petrecere alaturi de Fun Science printre temele din care puteti alege se numara Ice Age, Jurassic Park, I Love Science, Naufragiatul, Aventurierii Spatiului, Curs de magie si vrajitorie, Laboratorul trasnit, Fabrica de arome, si multe altele, la fel de interesante. Pachetele pentru petreceri pornesc de la 450 de lei pentru pachetul Atom si ajung la 2450 de lei pentru pachetul Polimer All Inclusive.


Pentru activitati scolare, Fun Science Romania propune workshop-uri, laboratoare, show-uri stiintifico-trasnite si ore de stiinta, care le vor arata celor mici ca se poate invata si altfel. De asemenea, tot pentru scoli, Fun Science Romania propune scoli de vara si tabere de vara, intr-un alt concept fata de cel obisnuit, cu solutii distractive si educative de petrecere a timpului liber, pentru copii cu varste intre 4 si 12 ani.

Fun Science Romania
Adresa: Str. Martisor, nr.59, sector 4
Tel:0722.685.804
Web: www.funscience.ro

Galerie Foto

  • Fun Science Romania
  • Fun Science Romania
  • Fun Science Romania
  • Fun Science Romania

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus